• Banner

  • Banner

  • Banner

Erős eko tisztítószer gépekhez és szerszámokhoz (500 ml)StrongCLEAN E25

473810

A StrongClean E25 egy speciális tisztítószer szerszámokhoz és gépalkatrészekhez, például salakokhoz, vágó- és köszörűkorongokhoz vagy fúrószárakhoz. Megújuló forrásból származó nyersanyagokra és a természet erejére alapozva eltávolítja az erősen szennyezett acélból, rozsdamentes acélból vagy színesfémekből készült alkatrészeket. A tisztítószer nem alkalmas Riepe szórórendszerekhez!

Eltávolítja a szerszámok és eszközök maradványait:

- Speciális zsírok - Gumikopások - Gyantamaradványok - Viaszok - Olajok - Paszták - Füst, korom, nikotin - Szeparálószerek - Por és fűrészpor - Erős tartósító olajok.

A StrongClean E25 vízbázisú és újrahasznosított termékekből származó megújuló nyersanyagokból készül. Az aktív természetes összetevők garantálják a termék erős oldóerejét anélkül, hogy károsítaná a tisztítandó felületet.

A termék alacsony habzású és hosszú élettartamú. Zárt tartályban alkalmazva a szerszám tisztítása után újra felhasználható a lerakódott szennyeződések eltávolítására. Mivel a termék oldószermentes (VOC-mentes), minimális illékonysággal rendelkezik, és nem igényel különleges tárolási, kezelési vagy ártalmatlanítási feltételeket.

Az E25 használatával az ügyfelek védik alkalmazottaik egészségét és hozzájárulnak a fenntartható környezethez. Az E25 oldat újrafelhasználásával nem keletkezik az oldószeres tartályokból származó további hulladék sem.

Vízzel történő öblítés után maradékmentes, így az élelmiszeriparban gépkarbantartásra is alkalmas.

Alkalmazás:

- Acél - Rozsdamentes acél - Csempe

Megjegyzés: Alkalmas a következőkre: :

- Fa - Gumi - Alumínium - Festett felületek - Színesfémek - Műanyagok - Horganyzott felületek

Alkalmazás:

- A tisztítandó részekre permetezéssel. Hagyja hatni a szennyeződés erősségének megfelelően, majd törölje le törlőkendővel. Már szobahőmérsékleten nagy tisztítóhatás érhető el.

- A tisztítandó szerszámok áztatásával a tisztítóasztalokban/tartályokban.

Csomagolás és eltarthatósági idő:

A termék nem igényel különleges tárolási vagy kezelési feltételeket (CPL-szabályozás) VOC-mentes. Felbontás után azonnal felhasználható. A jótállási idő a gyártástól számított 24 hónap. Tárolás temperált helyiségekben. A termék nem fagyhat meg. a tisztítószerben lévő hatóanyagok vonzódása a szerkezetében felkavarodik, és könnyen eltávolítható papírtörlővel, pamut vagy mikroszálas kendővel. Az E13 finom bevonatot hagy a felületen, és különösen a magasfényű és mélymatt fényezés befejezéséhez ajánlatos az E57 használata, a tökéletes végső megjelenés érdekében. Erőssége ellenére az E13 nem károsítja a lakkokat vagy más érzékeny felületeket. Az E13 felvitele után az alkatrész felületén és élein a kezelés során kialakuló finom filmréteg védelmet nyújt a további szennyeződések ellen, és megakadályozza az alkatrészek statikus feltöltődését. Alacsony habképző ereje miatt hatása azonnali.

Alkalmazás: - Laminált LDTD, MDF tisztítása - Termoplasztikus élek tisztítása - Alumínium felületek és rozsdamentes acélok tisztítására is alkalmas Alkalmazás: - Mikroszálas/pamut/papír törlőkendőre felvinni és a felületet tisztára törölni - A felületre fújni és mikroszálas, pamut vagy papírtörlővel áttörölni - 0,5 literes flakont a Kimberly Clarck törlőkendő adagolóba tölteni Csomagolás és eltarthatóság: A termék nem igényel különleges tárolási vagy kezelési körülményeket (CPL előírás: VOC mentes). Felbontás után azonnal felhasználható. A jótállási idő a gyártástól számított 24 hónap. Tárolás temperált helyiségekben. A termék nem fagyhat meg.

4 728 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 26., csütörtök

Termék részletei
473810
1000 Elemek

Adatlap

Térfogat
500 ml
Ez még talán érdekelhet
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 384367

Márka: Den Braven

Gitt hézagsimító HOBBY / Fehér

A felhordott tömítőanyag felesleges rétegének eltávolítására. Tökéletesen sima felületet és megjelenést teremt a gittkötéseknek. A kívánt fugaprofil függvényében a gittréteg a megfelelő oldallal profilozható a tökéletes megjelenés érdekében.
Ár 796 Ft
Bővebben
Den Braven
Dodanie do 3-4 dní