• Banner

  • Banner

  • Banner

Diszperziós ragasztó HRANICOLL D3 800ml

D3/hranicoll800

Kiváló minőségű diszperziós ragasztó belső fugák ragasztásához, amely ellenáll a nedvességnek, de nem tartós víznek való kitettségnek. Széles alkalmazási körének köszönhetően univerzális ragasztó.

Felhasználási példák:

Kemény és puha faanyagok ragasztása

illesztések ragasztása pl. ajtók, ablakkeretek és bútorok esetében.

faforgácslapok és más faalapú anyagok ragasztása

parketta, laminált és furnérpadlók ragasztása

Jellemzők:

A Hranicoll D3 egy átlátszó PVAc alapú ragasztó. Alkalmazási területei széles skálán mozognak. Magasabb nedvesség- és hőállóságának köszönhetően nemcsak beltéren, hanem kültéren is használható.

5 760 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Leírás

A ragasztó használata során bármilyen hagyományos alkalmazási módszert választhat. Használat előtt keverje fel a terméket, és a biztonság kedvéért tesztelje az összes ragasztandó aljzatot.

Alkalmazás közben kerülje a vas, színesfémek (sárgaréz, cink, ón, réz, alumínium stb.) és lúgos anyagok érintkezését. Ha fával dolgozik, győződjön meg arról, hogy a fa nem tartalmaz tanninokat, az ilyen faanyagok elszíneződhetnek a Hranicoll D3 használatakor.

Használat után a gépeket és berendezéseket hideg vagy meleg vízzel lehet tisztítani a Hraniclean 07 tisztító koncentrátummal.

Termék részletei
D3/hranicoll800
1000 Elemek

Adatlap

Térfogat
800 ml
Szín
Fehér
A felhasználás típusa
Fa, forgácslap, MDF, HDF, laminátum, furnér lemezek, PVC szegély, filc, üveg, alumínium, padlóburkolatok, parafa, gumi és még sok más.
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: IPC15A00/2002

Márka: Interex

Ajtópánt ráütődő CLIP csuklós alátéttel

Klasszikus rakott ajtópánt konyhába vagy nappaliba. A rögzítés alátéttel rápattintható, így az összeszerelés és szétszerelés nagyon egyszerű. A termékhez tartozik egy elem a zsanér szekrényhez való rögzítéséhez, és választhat önmetsző csavarokhoz való alátétet vagy alátétet előre szerelt eurocsavarokkal.
Ár 199 Ft Normál ár 398 Ft
Bővebben
Interex
Dodanie do 3-4 dní