• Banner

  • Banner

  • Banner

Rozsdamentes mosogató Franke Mythos MYX 210/610-34

127.0637.431

Bemutatjuk Önnek a híres Franke márka Mythos rozsdamentes acél mosogatóját, amelyet elegáns dizájn és kiváló minőség jellemez. A termék ára tartalmazza az Easy click 3 1/2"-os szűrőszelepet túlfolyóval és rozsdamentes acél szelepsapkával, valamint a 6/4"-os helytakarékos szifont mosogatógépcsappal.

A Mythos mosogató egyedisége az ACTIVE TWIST csapteleppel való kombinálhatóságában rejlik. Ez a kombináció egyedülálló a csaptelepen található integrált vezérlésnek köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy a mosogató lefolyójának nyitását és zárását közvetlenül a csaptelepről vezérelje. A vezérlés így helyettesíti az Easy Click gombot, amely 35 mm átmérőjű lyukat igényel a munkalapon.

A stílusos, minimalista megjelenés mellett az ACTIVE TWIST csaptelep kivételes képességgel rendelkezik, amely nemcsak a mosogató feltöltésére, hanem egyidejűleg az ürítésére is alkalmas. Így a víz könnyen, biztonságosan és higiénikusan folyik le.

Ez a lefolyó nélküli, egyszemélyes mosogató rozsdamentes acélból készült, csiszolt kivitelben. A mosogató külső méretei 352 mm hosszúak és 412 mm szélesek. A mosogató mélysége 200 mm.

A Mythos legalább 40 cm széles szekrénybe való beépítésre készült. A terméket az összes szükséges tartozékkal együtt szállítjuk, így nincs szükség további vásárlásra.

Rendelje meg a Mythos rozsdamentes acél mosogatót a Franke-tól, és élvezze a kényelmet, amelyet az ACTIVE TWIST csapteleppel együtt nyújt.

255 600 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
127.0637.431
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Rozsdamentes acél
Felületkezelés
Rozsdamentes acél
Hosszúság
352 mm
Minimális szekrényszélesség
350 mm
A mosogató beszerelése
A munkalapra, egy szintben kell lennie a munkalappal
Mosogató típusa
Egymedencés mosogató
Szélesség
412 mm
Mélység
200 mm