• Banner

  • Banner

  • Banner

Fogantyú nélküli nyitás csillapítással SMARTPUSH / Antracit

39759

A SMARTPUSH fogantyú nélküli ajtónyitó egy innovatív megoldás, amely forradalmasítja a szekrények nyitásának és zárásának módját otthonában.

A szabadalmaztatott kialakításnak és a fejlett mechanizmusnak köszönhetően a hagyományos fogantyúk nélkül élvezheti bútorai zökkenőmentes és problémamentes nyitását.

Ezt az intelligens ajtónyitót a maximálisan egyszerű használatra tervezték. A kialakítás egy fejlett TIP-ON "push open" mechanizmust használ, beépített csendes zárással.

Ez az innovatív rendszer lehetővé teszi, hogy a bútorok simán és zökkenőmentesen nyíljanak, így nincs szükség a hagyományos ajtófogantyúkra.

A termék további előnye a számos beépítési lehetőség - a bútor középső részébe, valamint a jobb vagy bal oldalra is felszerelhető.

Ráadásul a beszereléshez csak a 4 csavart kell becsavarni a burkolat alatti, erre kijelölt lyukakba, így a burkolat felszerelése után láthatatlanok. Használható csillapított zsanérokkal is.

Ez még nem minden - a 14 mm-es magasság nem véletlen - az ajtómegálló elrejthető a bútorlapba (minimum 16 mm vastag) egy megfelelő furat befúrásával, majd csak ragassza be az ajtómegállót a helyére.

Az ajtó súlyának megfelelően 3 változatban kapható, hogy a mechanizmus megfelelően működjön.

Ajtó súlya
2 396 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
39759
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél/műanyag
Felületkezelés
Antracit
Hosszúság
152 mm
Magasság
56 mm
Vastagság
14 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: F000350

Márka: Riex

Felnyíló gázteleszkóp - automata / Fehér

Felnyíló gázteleszkóp automatikus ajtóhúzáshoz tartozékokkal. Tartalmazza az ajtókilincset, a test fogantyúját és a rögzítéshez szükséges csavarokat. Az ajtó nyitásakor az ajtó automatikusan a maximális nyitási szögig felemelkedik. 60 cm-nél nagyobb ajtószélesség esetén két dugattyút kell használni (egyet-egyet az ajtó mindkét oldalán). A dugattyú...
Ár 720 Ft
Bővebben
Riex
Dodanie do 3-4 dní