• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Javítókészlet a bútorpánt rögzítéséhez / 4 db lemez

00023032

Javítókészlet a bútorpánt rögzítéséhez - a titkos fegyver a tökéletes bútorjavításhoz!

Vannak olyan bútoraid, amelyek fontos pillanatokra emlékeztetnek és különleges értéket képviselnek számodra, de sérült pántokkal vagy törött lyukakkal küszködnek? Ne ess kétségbe! Javítókészletünk a bútorpánt rögzítéséhez segít Önnek, hogy úgy állítsa vissza bútora szépségét és funkcionalitását, mintha új lenne!

Miért a mi javítókészletünk?

Minőségi anyag - acél a hosszú élettartam és az esztétikum érdekében.

Lemezeink fémből készülnek, ami nemcsak tartósságot, hanem elegáns megjelenést is biztosít a javítás után. Minden egyes lemez masszív és megbízható, így bútora ismét erős és ellenálló lesz a további sérülésekkel szemben.

Teljes szerelőkészlet - egyszerű és gyors használat

Minden egyes lemezhez 5 csavart kap, amelyek lehetővé teszik az egyszerű és stabil összeszerelést. A számos furatnak köszönhetően a készlet kompatibilis a piacon kapható legtöbb pánttal és bútorral. És mi a legjobb része? A lemezek univerzálisak, és bal és jobb oldali pántokhoz egyaránt alkalmasak. Így nem számít, hogy milyen típusú bútorod van - készletünk tökéletesen illeszkedik.

Négy készlet egy csomagban - több bútor rögzítése egyszerre

A csomagban 4 db lemez és elegendő csavar található a felszerelésükhöz. Ez azt jelenti, hogy egyszerre akár 2-4 pántot is megjavíthatsz! Ideális módja annak, hogy több bútordarabot is helyreállítson anélkül, hogy további készleteket kellene vásárolnia.

Őrizze meg emlékeit - hosszabbítsa meg bútorai élettartamát

A sérült lyukak vagy a törött pántok sok bútordarab esetében hatalmas problémát jelenthetnek. Javítókészletünkkel meghosszabbíthatja bútorai élettartamát, különösen, ha azok nagy érzelmi értéket képviselnek az Ön számára. Hagyja, hogy értékes emlékei tovább éljenek javítólemezünk segítségével.

Műszaki adatok:

- Anyag: rozsdamentes acél

- Csavarok: nikkelezett vas

- A lyukak száma: 20

- Sokoldalúság: igen

- Jobbra/balra kompatibilitás: igen

- Csavarhossz: 1,5 cm

- Lemezvastagság: 1 mm

- Méretek: 9 x 9 cm

- Súly: 129 g

- Csomag súlya: 165 g

A lemezek rozsdamentes acélból készülnek, ami biztosítja hosszú távú tartósságukat és esztétikus megjelenésüket.

Ne várja meg, hogy bútorai teljesen szétessenek! Állítsa vissza szépségét és funkcionalitását még ma a bútorpánt javító készletünkkel. Vásárolja meg most, és adjon új életet bútorainak!

1 836 Ft /4 ks
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Termék részletei
00023032
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: F002182

Márka: Interex design

Fogantyú MADEIRA / Fekete matt

Dizájnos fogantyú, amely luxus és elegancia érzetet kölcsönöz a bútoroknak. A fogantyú 6 méretben kapható, 28 mm magas és mindössze 8 mm széles.
Ár 864 Ft
Bővebben
Interex design
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: F004305

Márka: Spax

Fúró konfirmátor SPAX 6,3 x 50

Speciális fokozatos fúrószár a megerősítésekhez. A fúró első része 5 mm átmérőjű, és a csavarmenet vágására szolgál. A második rész a csavar süllyesztett fejének első szakaszához, az utolsó rész pedig a csavar süllyesztett részének felső részének ferdítésére szolgál.
Ár 3 840 Ft
Bővebben
Spax
Dodanie do 3-4 dní