• Banner

  • Banner

  • Banner

Kivetőpánt félig ráütődő EXLUSIVE X91 3D alátéttel

1011407

A pánt félig terhelt, és az ajtóhoz szolgál, amely a szekrényen csak félig az ajtó széléig van elhelyezve. Abban az esetben használják, ha két ajtó van egymás mellett egy házon, hogy megakadályozzák az ütközésüket.

A konyhai, szekrényes, otthoni, fürdőszobai és irodai bútorok felszereléséhez tervezett ajtópántok a legjobb minőségben, a legjobb áron.

Csillapító dugattyúval vannak ellátva, hogy az ajtó lassan záródjon. Kaphatóak 100º-os ajtónyitású, teljes felülettel rendelkező kivitelben.

Beépítésükhöz elő kell fúrni egy 35 mm-es furatot a zsanér számára. A rögzítés mind az ajtóhoz, mind a karosszériához a mellékelt csavarokkal történik.

A csuklópántnak a lemezhez való rögzítésére szolgáló automatikus klipszrendszernek köszönhetően a könnyű felszerelhetőség terén is kiemelkednek. A gyors és kényelmes beállításhoz excentrikus csavarozással is rendelkeznek.

Csatoltan találja az összeszerelési útmutatót PDF formátumban.

Alátétek típusa pántokhoz
1 080 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 18., szerda

Termék részletei
1011407
1000 Elemek

Adatlap

Csillapítás
Csillapítással
Pántok rögzítésének típusa
CLIP / rápattintással /
A pántok típusa
Félig ráütődő bútorpánt
Bútorpánt nyitási szöge
100°
A bútorpánt fúrása
48 mm
Az alátét magassága
0 mm
A pánttál fúrása
35 x 11,3 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 8219

Márka: LAGUNA

Felső fémgörgő SOLID PLUS

Felső csapágyazott fémgörgő beépített szekrényhez. A második görgő egy zsinóron van, így pontosan illeszkedik a felső sínbe, és használat közben nem zajos az ajtó.
Ár 2 222 Ft
Bővebben
LAGUNA
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 1011307

Márka: Emuca

Kivetőpánt ráütődő EXLUSIVE X91 csillapítással és 3D alátéttel

A zsanér a szekrényre helyezett ajtót szolgálja ki. A konyhai, gardrób, otthoni, fürdőszobai és irodai bútorok felszerelésére tervezett ajtópántok a legmagasabb minőségben, a legjobb áron. Ezek csillapító dugattyúval vannak ellátva, hogy az ajtó lassan záródjon. Kaphatóak 100º-os ajtónyitással rendelkező, teljes felülettel rendelkező kivitelben....
Ár 1 080 Ft
Bővebben
Emuca
Dodanie do 3-4 dní