• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Szabadon álló fogas COAT / Fekete matt - sötét fa

PXCR80X

Kettő az egyben: funkcionalitás és stílus az Ön otthonában

Képzeljen el egy elegáns kabátállványt, amely nemcsak otthoni hangulatot kölcsönöz bejáratának, hanem bőséges tárolóhelyet is biztosít kabátjainak,kalapjainak és táskáinak. A COAT szabadon álló kabáttartó pontosan ezt kínálja Önnek. Ezt a stílusos és funkcionális bútordarabot úgy tervezték, hogy minden tárolási igényt kielégítsen, miközben elegánsan kiegészít minden belső teret.

Innovatív és stabil kialakítás

Ennek a kabáttartónak a kialakítása valóban egyedülálló. A matt fekete acélkeret enyhén felfelé kúposodik, ami nemcsak jellegzetes formát kölcsönöz az akasztónak, hanem biztosítja a stabilitását is. A három stabil polcot szilárdan alátámasztja ez a keret, így az akasztó akkor is stabil és biztonságos marad, ha több tárgyat akaszt rá.

A tárolóhely sokoldalú kihasználása

Mit tárolhat a COAT fogason? A polcokra kosarakat helyezhetsz apróságok tárolására, a felső kampókra kalapokat akaszthatsz, és a fogasrudakra könnyen rögzítheted a kabátakasztókat. Az alsó kampók ideálisak ahhoz, hogy a gyerekek önállóan felakaszthassák a kabátokat és a táskákat. Ez a ruhatár olyan variálhatóságot és praktikumot kínál, amelyet a család minden tagja értékelni fog.

Helytakarékosság és esztétikum egyben

Kompakt kialakításának köszönhetően a COAT kabáttartó tökéletesen elfér még a kisebb előszobákban is, miközben a nappalik sarkaiban is remekül mutat. Stílusos megjelenése és praktikus felhasználása minden modern belső tér elengedhetetlen részévé teszi.

Mi mindent kap?

A COAT szabadon álló kabáttartóval egy 8 kampóval és 3 polccal rendelkező tárolási megoldást kapsz, amely tökéletesen illeszkedik a szobák sarkaiba és helyet takarít meg. Ez a kabáttartó az exkluzív ALINRU kollekciónk része, amely modern dizájnjáról és funkcionalitásáról ismert.

A COAT szabadon álló kabáttartóval bátran alakítsa át előszobáját stílusos és rendezett zuggá. Rendelje meg még ma, és tapasztalja meg a praktikum és az elegancia kombinációját a saját bőrén!

21 560 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 23., hétfő

Termék részletei
PXCR80X
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél/fa
Felületkezelés
Fekete matt
Szélesség
450 mm
Magasság
1803 mm
Mélység
450 mm