• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Szabadon álló fogas COCO / Fekete matt - világos fa

PXR016B02

Problémád van a rendetlenséggel és a kanapén szétszórt ruhákkal? A COCO szabadon álló ruhatartó azért van itt, hogy segítsen megoldani ezt a problémát,rendet és szervezettséget teremtsen otthonában. Egyszerű háromszög alakú kialakításával, 6 elegáns kampójával és két stabil polcával ez a fogas nemcsak praktikus, hanem esztétikus is.

Hosszú élettartamra tervezve

A minőség és a tartósság áll a COCO szabadon álló ruhatár középpontjában. Tartós acélvázból és vastag forgácslapból készült, ami garantálja nagy tartósságát. A kerek kampóvégek megvédik ruháit a szakadásoktól és karcolásoktól, míg a háromlábú lábak biztosítják a stabilitását. Ezt a kabáttartót úgy tervezték, hogy évekig megbízható társa legyen otthonában.

Extra tárolóhelyet biztosít

A két háromszög alakú, vonzó, szürke színű polc nemcsak esztétikus megjelenést, hanem praktikus tárolóhelyet is biztosít a COCO fogasnak. Helyezhet rájuk virágcserépet vagy más dekoratív elemeket, hogy feldobja a teret és jellegzetes stílust kölcsönözzön neki.

Összeszerelés? Egy játék!

Az új bútorok örömét nem szabad, hogy elrontsa a bonyolult összeszerelési folyamat. Ezért mellékeltünk hozzá könnyen érthető útmutatót és egy tartozéktáskát. 15-20 perc alatt összeállíthatod ezt az akasztót, és minden erőfeszítés nélkül használhatod.

Mit kap?

A COCO szabadon álló akasztóval egy otthoni stílusú darabot kapsz, 6 sima kampóval és két háromszög alakú tároló polccal. Ez a ruhatartó segít egy nyugodt és rendezett, sok lélegzetvételnyi helyet teremteni otthonában. Tökéletes megoldás mindenkinek, aki értékeli a rendet és a stílust.

Ne várjon, és tegye kosarába a COCO szabadon álló kabáttartót még ma! Élvezze a szervezettséget és az eleganciát, amelyet új kabáttartója hoz otthonába.

11 960 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Termék részletei
PXR016B02
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél/fa
Felületkezelés
Fekete matt
Szélesség
495 mm
Magasság
1790 mm
Mélység
495 mm