• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Szabadon álló fogas SIALA / Fehér matt

00023814

Képzelje el reggel, amikor munkába siet, vagy amikor vendégeket fogad modern és rendezett otthonában. Hogyan lehet biztosítani, hogy minden ruhadarabnak, sapkának vagy esernyőnek megvan a helye káosz és rendetlenség nélkül? A válasz a SIALA szabadon álló, matt fehér színű ruhatárunk - a stílus, a funkcionalitás és a praktikum ellenállhatatlan kombinációja.

Maximális kapacitás puha tapintással

A védőborítással ellátott, akár 12 kampóval ellátott SIALA fogas rengeteg helyet kínál ruhák, kalapok vagy esernyők felakasztásához. A műanyag borítások nem csak kedvenc kabátját védik a sérülésektől, hanem a felületet is óvják, amelyre az akasztót helyezi.

Három akasztási szint minden igényt kielégít

Az akasztó három szintű kampókkal van kialakítva, amelyek lehetővé teszik a különböző típusú ruhák és kiegészítők elosztását. Ha barátok látogatnak meg, a kisebb darabokat a legalsó szintre akaszthatja, míg a hosszabb kabátok kényelmesen magasabban pihenhetnek.

A stabilitás és a tartósság az első helyen áll

A SIALA kabáttartó erős és tartós, kiváló minőségű fémből készült konstrukcióval rendelkezik, amely teljes terhelés mellett is garantálja a stabilitást. A modern és egyszerű kialakítás nemcsak eleganciát kölcsönöz a belső térnek, hanem azt is biztosítja, hogy az akasztó stabilan álljon, anélkül, hogy felborulna.

Gondtalan összeszerelés

Nincs többé bonyolult használati utasítás és órákig tartó hajtogatás. A SIALA akasztóval az összeszerelés gyerekjáték. Egyszerűen helyezze az egyes kampókat a megfelelő helyekre, és rögzítse őket a mellékelt csavarokkal. Ennyi - stílusos új segítője készen áll a szolgálatra.

4 191 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. október 22., kedd

Termék részletei
00023814
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fehér
Szélesség
420 mm
Magasság
1750 mm
Mélység
420 mm