• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Szabadon álló fogas MALAGO / Természetes fa

STJ07

Bemutatjuk a MALAGO szabadon álló ruhatárat, amely azonnal nélkülözhetetlen segítőtárssá válik otthonában. Ez az elegáns és funkcionális darab kiváló minőségű természetes fából készült, amely egy csipetnyi természetességet és stílust kölcsönöz a belső térnek.

Miért válassza a MALAGO kabáttartót?

1. Elegáns design természetes fából készült

A MALAGO kabáttartó a legfinomabb természetes fából készült, ami nemcsak tartósságát és hosszú élettartamát garantálja, hanem természetes szépséget kölcsönöz előszobájának vagy fürdőszobájának. A design egyszerűsége és eleganciája biztosítja, hogy a kabáttartó tökéletesen illeszkedjen bármilyen stílusú enteriőrbe - a moderntől a klasszikusig.

2. Maximális kapacitás és szervezettség

Nincs több rendetlenség! Ezt a praktikus akasztót úgy tervezték, hogy hatékonyan rendszerezze ruháit és kiegészítőit. Könnyedén elférnek rajta a kabátok, kabátok, pulóverek, sőt még a cipőid is. Rengeteg helyet biztosít mindennek, amire szüksége van, így előszobája tiszta és rendezett marad.

3. Sokoldalú használat

A MALAGO nem csak egy közönséges ruhatár. Sokoldalú segítő, amely nemcsak az előszobában, hanem a fürdőszobában vagy a gardróbban is alkalmazásra talál. Ideális törölközők, ékszerek és egyéb kiegészítők tárolására, amelyeket mindig kéznél szeretne tudni.

4. Stabilitás és robusztusság

A masszív konstrukciónak és a stabil alapnak köszönhetően biztos lehet benne, hogy a MALAGO fogas biztonságosan tarthat akár nagy mennyiségű ruhát is, anélkül, hogy fennállna a felborulás veszélye. A minőségi kivitelezés és az erős kötések biztosítják, hogy az akasztó hosszú évekig kitartson az intenzív használat során.

5. Az ökológiai választás

A megújuló nyersanyagokból készült MALAGO fogas ideális választás azoknak, akiknek fontos a környezetvédelem. A természetes fa környezetbarát kivitelben azt jelenti, hogy olyan döntést hoz, amely a bolygó javát szolgálja.

A MALAGO szabadon álló ruhatartó nemcsak praktikus kiegészítő, hanem stílusos darab is, amely feldobja otthona szépségét. Érdemes befektetés, amely elégedettséget és rendet hoz Önnek. Ne habozzon, és tegye ezt a kivételes terméket még ma a kosarába!

14 351 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
STJ07
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Fa
Felületkezelés
Természetes fa
Szélesség
450 mm
Magasság
1750 mm
Mélység
450 mm