• Banner

  • Banner

  • Banner

Hulladékgyűjtő pedállal DESERT 5L / Fekete matt

PX560B05

Hulladékgyűjtő DESERT pedállal 5L / Fekete matt - Elegancia és praktikum otthonába és irodájába

Bemutatjuk a DESERT pedálos kukát 5L elegáns matt fekete színben - a dizájn és a funkcionalitás tökéletes kombinációja, amely bármely helyiséget a stílus és a kényelem új szintjére emel. Ez a kuka ideális választás az irodába, fürdőszobába vagy konyhába, ahol az esztétikum és a praktikum kéz a kézben jár.

A kiváló minőségű acélból készült DESERT szemetes karc- és korrózióálló, így hosszú élettartamot biztosít, és megőrzi hibátlan megjelenését. Az elegáns matt fekete kivitel modern és kifinomult megjelenést kölcsönöz neki, amely bármilyen belső térbe illeszkedik.

A működtetés egyszerű és higiénikus a praktikus lábpedálnak köszönhetően, amely lehetővé teszi a kosár nyitását és zárását anélkül, hogy kézzel kellene hozzáérnie. Az 5 literes kapacitással elég nagy a szokásos hulladékoknak, ugyanakkor elég kompakt ahhoz, hogy ne foglaljon túl sok helyet.

Miért válassza a DESERT 5 literes pedálos kukát?

1. Elegancia és stílus: A matt fekete kivitel modern megjelenést kölcsönöz, amely bármilyen belső térbe illik.

2. Robusztus és tartós.Kiváló minőségű acélból készült, amely karc- és korrózióálló, hosszú élettartamot biztosítva

3. Higiénikus használat: A praktikus pedál lehetővé teszi a kosár kinyitását és bezárását anélkül, hogy megérintené a kezével, minimalizálva a baktériumok terjedését

4. Kompakt és praktikus:5 literes kapacitásával ideális kisebb helyekre, legyen szó irodáról, fürdőszobáról vagy konyháról.

5. Könnyű karbantartás: A sima felületnek köszönhetően könnyen tisztítható és makulátlan állapotban tartható a kuka.

A DESERT 5L-es pedálos szemetes választásával nem csak egy funkcionális, hanem egy elegáns kiegészítést is kap, amely javítja a mindennapi rutint és a helyiség esztétikáját. Győződjön meg a minőségről és a stílusról, amit ez a kuka kínál, és tegyen egy lépést egy kifinomultabb és tisztább környezet felé még ma!

7 960 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 23., hétfő

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
PX560B05
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fekete
Térfogat
5 l
Szélesség
144 mm
Magasság
265 mm
Mélység
299 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 36034

Márka: Interex design

Bútorláb MANA / Fekete matt

Alumíniumból készült bútorláb 100 vagy 150 mm magasságban, + 15 mm-es magasságállítással. A láb magassága a lemezzel együtt értendő. A láb 37 x 37 mm-es profilból készül.
Ár 1 196 Ft
Bővebben
Interex design
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 8098623

Márka: Emuca

Fürdőszobai fiókrendező TIDY XL - 6 doboz / Antracit

Fedezze fel a Tidy tartozékcsaládot, a megoldást a konyhai vagy fürdőszobai bútorok rendszerezésére és a hely maximalizálására. Szabadon kombinálhatók egymással, így személyre szabhatja a kiegészítők elrendezésének kialakítását. A konyhai vagy fürdőszobai fiókok rendben tartására tervezett szervező kosarak funkciója a tárgyak rendezése és tárolása. Két...
Ár 23 280 Ft/sada
Bővebben
Emuca
Dodanie do 3-4 dní