• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Hulladékgyűjtő RANDON pedállal 3L / Rozsdamentes acél

PXB011E01

Felejtse el a hagyományos szemeteseket, fedezze fel a RANDON szemeteseket!

Manapság minden részlet fontos, még a fürdőszobában, a hálószobában vagy az irodában is. A 3 literes pedálos RANDON szemetes nem csak praktikus, de esztétikus is, így a mindennapi hulladékgyűjtés kevésbé lesz kellemetlen rutin. A 3 literes kapacitással ez a kuka ideális kisebb helyiségekbe, ahol minden centi számít.

Kényelmes és higiénikus - a RANDON hulladékgyűjtővel soha többé nem kell a fedélhez nyúlnia! A kialakításba épített lábpedálnak köszönhetően a fedelet egyszerűen a láb megnyomásával nyithatja ki, így biztosítva, hogy keze tiszta marad, és nem érintkezik baktériumokkal.

Nyugalom és csend minden környezetben - A szemetesedény csillapított fedele biztosítja, hogy minden használat során csendesen és simán záródik, elkerülve a bosszantó zajokat és döccenéseket.

Vízálló - Nem kell aggódnia amiatt, hogy ezt a kosarat magas páratartalmú környezetbe helyezi. A vízálló kialakítás biztosítja, hogy a kosár korrózióálló és könnyen tisztítható marad.

Higiénikus és biztonságos - Az anyag, amelyből a kosár készült, biztosítja, hogy higiénikus legyen, ami különösen olyan környezetben elengedhetetlen, ahol a higiénia elsődleges fontosságú.

10 360 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
PXB011E01
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Rozsdamentes acél
Térfogat
1 x 3 l
Szélesség
188 mm
Magasság
257 mm
Mélység
188 mm