• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Kiárusítás!
  • Alacsonyabb ár

SORTEX hulladékgyűjtő pedállal 2 x 20 L / fehér matt

PX40WT

Kíváncsi, hogyan válogathatná szét hatékonyabban a hulladékot, és egyúttal stílusos kiegészítője lehetne konyhájának vagy irodájának? Bemutatjuk a gyönyörű matt fehér színű SORTEX pedálos kukát, amely nemcsak funkcionalitást, hanem stílust is hoz otthonába!

Tökéletes design és minőség

A SORTEX hulladékgyűjtő a modern design és a csúcsminőség tökéletes kombinációja. Robusztus acélból készült, korróziógátló bevonattal, így úgy tervezték, hogy évekig tartó intenzív használatot is kibírjon. A fehér matt szín elegáns megjelenést kölcsönöz a kosárnak, amely könnyedén illeszkedik bármilyen enteriőrbe.

Praktikus megoldás a mindennapokban

Ez a szemetes két különálló, egyenként 20 literes vödörrel rendelkezik, így kompromisszumok nélkül, könnyedén szétválogathatja a szemetet. A hátsó nyílásokban lévő kivágásoknak köszönhetően a szemeteszsákok szilárdan rögzülnek, cseréjük pedig gyerekjáték. Ha baleset történik, és valami kiömlik, a belső vödröket könnyen kiveheti, és egy egyszerű öblítéssel megtisztíthatja őket.

Higiénikus és kényelmes használat

Szeretne megszabadulni a hulladéktól anélkül, hogy hozzá kellene érnie a szemeteshez? Csak lépjen a pedálra, és kényelmesen dobja a szemetet a belső vödörbe. Ez a mechanizmus biztosítja a tisztaságot és a higiéniát otthonában vagy munkahelyi környezetében.

Miért válassza a SORTEX-et?

A SORTEX hulladékgyűjtő ideális választás mindazok számára, akik funkcionális és esztétikus kiegészítést keresnek otthonukhoz. Szánjon időt és fektessen be a minőségbe, amely időt takarít meg Önnek és javítja életterét!

A termék előnyei:

- Elegáns design: fehér matt szín és modern megjelenés, amely kiegészíti bármely otthon vagy iroda belső terét.

- Stabil felépítés.

- Dupla vödrök a hatékony hulladékválogatáshoz: Mindegyik 20 literes vödör lehetővé teszi a könnyű és hatékony hulladékválogatást.

- Higiénikus használat: lábpedál a kényelmes és higiénikus hulladékelhelyezéshez anélkül, hogy hozzá kellene érnie a szemeteshez.

- Könnyű karbantartás: Kivehető belső vödrök kivágásokkal a könnyű tisztítás és a hulladékzsákok cseréje érdekében.

Szerezze be még ma a SORTEX hulladékgyűjtőjét, és tapasztalja meg, milyen egyszerű és stílusos lehet a hulladékválogatás!

39 960 Ft
31 968 Ft 20% megtakarítás

( Legalacsonyabb ár utoljára 90 nap volt 31 968 Ft )
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
PX40WT
2 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fehér
Térfogat
2 x 20 l
Szélesség
445 mm
Magasság
600 mm
Mélység
360 mm