• Banner

  • Banner

  • Banner

LED-es szekrény alatti világítás érintésérzékelővel KRAUS II / Alumínium

5213762

LED-es szekrény alatti világítás konyhába vagy szekrénybe alkalmas 3 hosszban kapható 240 , 400 , 600 mm hosszúságban

A Kaus LED-es szekrény alatti lámpa vezeték nélküli konyhai és szekrényvilágításként készült, elegáns, extra vékony alumínium kivitelben. Ezzel a LED-es lámpával meleg, természetes vagy hideg fehér színnel világíthatja meg szekrényei, konyhaszekrényei vagy átjáróhelyiségei belsejét, mivel lehetővé teszi a színhőmérséklet változtatását.

Ez egy dimmelhető lámpatest is, amellyel növelheti vagy csökkentheti a fényáramot. Ez a LED-es lámpatest lehetővé teszi a konyhák és szekrények kábel nélküli megvilágítását, elegáns, extra vékony kialakításával és 600 mm-es hosszával. Beépített közelségérzékelővel rendelkezik, amely bekapcsolja a lámpatestet, amikor a kezét 7 cm-es érzékelési tartományon belül elhaladja, és automatikusan kikapcsol, amikor ismét elhalad a keze mellett.

Újratölthető 850 mAh lítium-polimer akkumulátorral rendelkezik, amely 400 cikluson keresztül 20 másodpercig tart, valamint kézi be-/kikapcsolóval. Az akkumulátor egy szabványos 5V DC 1A mobiltelefon-töltővel (nem tartozék) és egy 30 cm-es micro USB Type-C kábellel (tartozék) kevesebb mint 2 óra alatt feltölthető (LED-es töltési állapotjelző).

Telepítése nagyon egyszerű és könnyű, csak ragasszon néhány ragasztó fém alapot a bútor felületére, nincs szükség kábelekre vagy lyukakra. A belsejébe ágyazott mágnesek lehetővé teszik, hogy mágnesesen tapadjon a lemezekhez, így a lámpa könnyen eltávolítható és feltölthető. A lemezek kétoldalas ragasztószalaggal vannak ellátva, és egyszerűen rögzítse őket a kívánt szekrényre

Mellékeljük a telepítési útmutatót PDF formátumban.

A lámpatest hossza
15 840 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 18., szerda

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
5213762
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Alumínium
Felületkezelés
Alumínium
Szélesség
41 mm
Vastagság
10 mm
Megjegyzés:
Tanúsítvány CE és RoHs
A termék vásárlói ezt is megvették: