• Banner

  • Banner

  • Banner

LED szekrény alatti világítás mozgásérzékelővel KRAUS / Fekete matt

5214114

LED-es szekrény alatti világítás konyhába vagy szekrénybe alkalmas, 3 hosszban kapható 240 , 400 , 600 mm hosszúságban

LED-es szekrény alatti világítás, amely lehetővé teszi a konyha és a szekrény megvilágítását kábelek nélkül, elegáns, extra vékony kialakítással, 240, 400 és 600 mm-es hosszúságban kapható.

Beépített szürkületi mozgásérzékelővel rendelkezik, amely bekapcsolja a lámpatestet, amikor a hatótávolságán belül ( 2 m hosszúságban és 120º-os szögben) mozgást érzékel, és automatikusan kikapcsol, amikor 18 másodperc elteltével már nem érzékel mozgást.

A szürkületérzékelő akkor kapcsolja be a lámpatestet, amikor a környezeti fény 250 Lux alatt van, ami lehetővé teszi az akkumulátor élettartamának meghosszabbítását, mivel csak akkor kapcsol be, amikor valóban szükség van rá.

A lámpa 850 mAh-s újratölthető lítium-polimer akkumulátorral rendelkezik, amelynek 400 ciklusos élettartama 18 másodperc, és kézi be-/kikapcsolóval rendelkezik.

A teljes feltöltés becsült ideje kevesebb mint 2 óra, de a zseblámpa méretétől és a töltő amperáramtól függően változik. A töltés állapotának ellenőrzéséhez LED-es kijelzővel rendelkezik, amely a töltés befejezésekor pirosról zöldre vált, ha a töltés befejeződött. Telepítése nagyon egyszerű és könnyű, csak ragasszon néhány öntapadós fém alapot a bútor felületére, nincs szükség kábelekre vagy lyukakra. A belsejébe ágyazott mágnesek lehetővé teszik, hogy mágnesesen tapadjon a lemezekhez, így a lámpa könnyen eltávolítható és feltölthető. A lemezek kétoldalas ragasztószalaggal vannak ellátva, egyszerűen rögzítse őket a kívánt szekrényre

Az oldalán található kapcsolónak köszönhetően át lehet kapcsolni a fényerőt, nevezetesen : hideg fehér, meleg fehér és semleges fehér.

Mellékeljük a telepítési útmutatót PDF formátumban.

A lámpatest hossza
13 440 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 25., szerda

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
5214114
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Alumínium
Felületkezelés
Fekete matt
Szélesség
41 mm
Vastagság
10 mm
Megjegyzés:
Tanúsítvány CE és RoHs
Csatolmányok
Letöltés
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 9253013

Márka: Interex design

Polctartó LAVERA / Fekete matt

Modern fém konzol a polcok falra szereléséhez. A konzol igény szerint elforgatható. Az ár 1 darabra vonatkozik. A termék csavarokat és szerelési anyagot is tartalmaz.
Ár 2 784 Ft
Bővebben
Interex design
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 2005008001

Márka: Wireli

Kihúzható nadrágtartó / Fényes króm

Kihúzható nadrágtartó 9 vagy 11 akasztóval... A szekrény minimális szélessége a rögzítéshez 400 mm . A kihúzható nadrágtartók csillapítás nélküliek.
Ár 19 008 Ft
Bővebben
Wireli
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: W-2407-300B.P68

Márka: Interex design

Kihúzható kosár csillapítással LIVERO / Antracit

Kihúzható kosár ruhák vagy kiegészítők számára, gardróbszekrényekhez tervezve, állítható szélességgel, 4 szélességben és 3 magasságban kapható. Minimális mélység 470 mm. A kosár kiváló minőségű csapágynyúlványokra van szerelve, csillapítással rendelkezik, zárás közben lelassul és csendesen záródik. Állítható szélességének köszönhetően atipikus...
Ár 12 480 Ft
Bővebben
Interex design
Dodanie do 3-4 dní