• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Szennyeskosár METALO DUO XL / Fekete + Antracit fa

PXH211G01

Hagyja, hogy a szennyes soha többé ne foglalja el a helyét!

Bemutatjuk a METALO DUO XL szennyeskosarat - az Ön új legjobb háztartási segítőjét, amely megváltoztatja a szennyes gondozásának módját. Ez a szennyeskosár nem csak a szennyes tárolására nyújt praktikus megoldást, hanem elegáns kiegészítője is otthonának, amely hihetetlen kapacitást és praktikus funkciókat kínál.

Dupla rekesz a tökéletes rendszerezéshez

A METALO DUO XL akár 92 literes kapacitásával (rekeszenként 46 liter) lehetővé teszi, hogy a szennyes ruhákat könnyedén szín vagy típus szerint válogassa. Nincs többé fehér és sötét ruhák keverése - ezzel a kosárral időt és energiát takaríthat meg a mosás során.

Két polc a még nagyobb tárolóhelyért

A METALO DUO XL szennyeskosár két praktikus polccal van felszerelve, amelyek rengeteg helyet biztosítanak a mosószerek, piperecikkek és egyéb alapvető dolgok tárolására. A rácsos kialakítás optimális légáteresztést biztosít, ami megakadályozza a szennyesből származó kellemetlen szagokat.

Könnyen használható és karbantartható

A belső zsákok nemcsak tágíthatóak és kivehetőek, hanem egy műanyag fenéklemezzel is megtámasztják őket, így nem fognak megereszkedni a szennyes súlya alatt. A praktikus tépőzáras rögzítőkkel könnyedén kiveheti a zsákokat és közvetlenül a mosógépbe helyezheti őket.

Stabil és tartós kialakítás

A METALO DUO XL masszív 2 x 2 cm-es acélcsőből és kiváló minőségű MDF-lapokból készült, így a kosár stabil és tartós (minden egyes polc akár 20 kg-ot is elbír). A zsákok vízlepergető Oxford szövetből készültek, ami tovább növeli a tartósságot és a nedvességgel szembeni ellenállást.

Sokoldalú segítő minden napra

Helyezze a METALO DUO XL szennyeskosarat a mosókonyhában, a fürdőszobában vagy a hálószobában - bárhol, ahol hatékony és esztétikus megoldásra van szüksége a szennyes tárolására. A két rekesz és a két polc segít, hogy a szennyes ne legyen szem előtt, miközben a fontos dolgok mindig könnyen elérhetőek maradnak.

Ne várjon még egy percet, és örüljön ennek a felbecsülhetetlen értékű segítőnek, amely megkönnyíti a napi mosási gondokat. Rendelje meg METALO DUO XL szennyeskosarát még ma, és tapasztalja meg a mosásszervezés forradalmát!

27 960 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
PXH211G01
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél / fa / anyag
Felületkezelés
Antracit
Szélesség
730 mm
Magasság
920 mm
Mélység
330 mm
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: PX101G01

Márka: Paradox

Szennyeskosár METALO UNO / Fekete + antracit fa

Az egyedülálló METALO UNO szennyeskosár: a design eleganciája találkozik a praktikummal. Bemutatjuk a METALO UNO szennyeskosarat - tökéletes szövetségese minden olyan modern otthonnak, ahol az esztétikum és a funkcionalitás egyaránt fontos. Ez az exkluzív szennyeskosár a kifinomult fekete dizájnt és az antracitfa árnyalatot ötvözi, hogy egy csipetnyi...
Ár 12 796 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: PX301G01

Márka: Paradox

Szennyeskosár METALO TRIO / Fekete + antracit fa

Bemutatjuk a METALO TRIO szennyeskosarat - Stílus, funkció és szervezettség egyben! Hatékony módot keres arra, hogy rendben tartsa otthonát, miközben lépést tart az aktuális trendekkel és folyamatosan korszerűsíti otthonát? A METALO TRIO szennyeskosárral elhozzuk Önnek a tökéletes megoldást, amely megfelel mindezen követelményeknek. Ez a háromszoros kosár...
Ár 21 196 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní