• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Szennyeskosár SOFT 130L / Fekete

PXB513B01

Minden, ami a könnyű és hatékony mosáshoz szükséges

Bemutatjuk a SOFT 130 literes szennyeskosarat elegáns szürke színben - tökéletes megoldás minden olyan háztartás számára, amely a stílus, a funkcionalitás és a tartósság kombinációját keresi. Ez a szennyeskosár nem csupán egyszerű tárolóhely, hanem egy felbecsülhetetlen értékű segítő, amely megkönnyíti a mindennapokat. Mit kínál Önnek?

Tágas kialakítás az Ön kényelméért

130 literes űrtartalmával és 52 x 38,5 x 70,5 cm-es méreteivel ez a szennyeskosár elég nagy ahhoz, hogy egy személy heti szennyese elférjen benne. Többé nem kell aggódnia a szennyes napi szintű összegyűjtése miatt, mivel ez a szennyeskosár biztosítja Önnek a szükséges helyet és szervezettséget.

Kényelmes fedél fogantyúval

A SOFT 130L-es szennyeskosár kényelmes fedéllel rendelkezik, amely nemcsak a portól védi meg a szennyest, hanem elrejti a rendetlenséget és védi a magánéletét. A fedélen található elegáns műbőr logó fogantyúként szolgál, amely megkönnyíti és kényelmessé teszi a nyitást, és luxus megjelenést kölcsönöz a szennyeskosárnak.

Kivehető és sokoldalúan használható bélés

A praktikus, tépőzárral rögzített bélés könnyen eltávolítható, és a húzózsinórjai fogantyúként szolgálnak a kényelmes hordozáshoz. Hálós kialakításának köszönhetően mosózsákként is szolgálhat, lehetővé téve a rendezett mosást közvetlenül a mosógépben. Nincs többé bonyodalom a szennyes szétválasztásával!

Első a tartósság és a szilárdság.

A szennyeskosár kiváló minőségű, 600D vastag Oxford szövetből készült, amely víz- és szakadásálló, mégis könnyen tisztítható. A belső szerkezetet üvegszálas rudak támasztják alá, amelyek rendszeres használat mellett is biztosítják a stabilitást és a tartósságot. Ezt a kosarat úgy tervezték, hogy hosszú évekig hűségesen szolgáljon.

Egyszerű és könnyed összeszerelés

Ennek a kosárnak az összeszerelése gyerekjáték! A világos és egyértelmű utasításokkal szerszámok nélkül, mindössze 5 perc alatt könnyedén összeszerelheti. Nincs több stressz és bonyolult utasítás - minden gyors és egyszerű.

13 160 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 25., szerda

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
PXB513B01
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Bambusz fa / szövet
Felületkezelés
Fekete
Maximális terhelés
15 kg
Térfogat
130 L
Szélesség
520 mm
Magasság
705 mm
Mélység
385 mm
A termék vásárlói ezt is megvették: