• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Szennyeskosár NETT 90L / Fehér

PXB190W01

Szennyeskosár NETT 90L - Az Ön új szövetségese a tisztaságért és a rendezettségért

Tökéletes megoldást keres az otthoni rend fenntartásához? Bemutatjuk a NETT 90L szennyeskosarat - praktikus, elegáns és megbízható partner a mindennapokban. Ezt az egyedülálló terméket úgy tervezték, hogy megfeleljen a piszkos ruhák tárolására és áthelyezésére vonatkozó minden igényének. Miért fogja szeretni?

Prémium minőségű anyagok és nagy teherbírás.

A NETT 90L szennyeskosár 200 g/m2 anyagból készült, ami garantálja kivételes szilárdságát és tartósságát. Ez a kosár akár 20 kg szennyest is elbír, míg a drótkosár további 30 kg-ot is elbír. Így nem kell aggódnia amiatt, hogy a kosár eltörik vagy összecsuklik a teli szennyes terhelése miatt. Töltse meg zsúfolásig, és hagyja félre az aggodalmakat!

Könnyen kivehető és hordozható.

A kosár praktikus tépőzáras rögzítőelemekkel van ellátva, amelyek segítségével a szövetzsák könnyen levehető a drótkeretről. A fogantyúknak köszönhetően a szennyes ruhák egyik helyiségből a másikba való áthelyezése gyerekjáték. Nem kell többé az egész kosarat kényelmetlenül mozgatnia - egyszerűen csak húzza ki a zsákot, vegye fel, és már mehet is!

Összecsukható és könnyen elpakolható

Az összecsukható kialakításnak köszönhetően a kosár gyorsan és egyszerűen, szerszámok nélkül összeszerelhető. Hajtsa ki a keretet, helyezze be az alsó részt, és rögzítse a bélést. Három egyszerű lépés - és új segítője máris használatra kész. Összecsukása ugyanilyen egyszerű, így a NETT 90L kosár ideális megoldás még kis helyen is.

Higiénikus és kényelmes használat

A táska poli-pamut anyagból készült, amely légáteresztő és mosógépben mosható. Ez biztosítja a tisztaságot és a higiéniát, megakadályozza a kellemetlen szagokat, és lehetővé teszi, hogy a kosarat tökéletes állapotban tartsa. Élvezze a friss és tiszta környezetet vegyszerek használata nélkül.

A magánélet védelme

A húzózsinórnak köszönhetően a táska könnyen lezárható és elrejthető a tartalma. Tartsa diszkréten elrejtve szennyesét a látogatók szeme elől, és érezze jól magát otthonában.

10 760 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
PXB190W01
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Szövet/acél
Felületkezelés
Fekete / fehér
Maximális terhelés
30 kg
Térfogat
90 liter
Szélesség
480 mm
Magasság
580 mm
Mélység
330 mm