• Banner

  • Banner

  • Banner

Eco tisztítószer érzékeny felületekre (500 ml) Strong CLEAN E57

473814

A StrongClean E57 egy gyorsan száradó lúgos tisztítószer a különleges, magasfényű és mélymatt felületek végső megjelenéséhez.

A keverék nem alkalmas Riepe szórórendszerekhez!

Az E57-et a bútorok csomagolása előtt kell használni, a kényes felületek tiszta megjelenésének megőrzése érdekében. Az E57 nem gyúlékony termék, és alkalmazását a biztonsági előírások nem korlátozzák.

Alacsony hőmérsékleten is maradékmentesen eltávolítja: - Olajok - Szerves szennyeződések, kéznyomok - Zsíros szennyeződések (olajok, kenőanyagok), elválasztók - Matricamaradványok - A matricákra sodródásból származó foltok - Gyanták - Füst - Korom - Nikotin - Felületek tisztítására használható. - Laminált DTD, MDF, különösen magasfényű és mélymatt - Termoplasztikus élek és PMMA egyaránt - Csempe - Fa - Gumi - Alumínium - Festett felületek - Acél/rozsdamentes acél.

Horganyzott felületek Az E57 tisztítószer festés előtti felületek tisztítására is alkalmas.

A termék tenzidmentes és csökkentett VOC-tartalmú, így a CLP-rendelet értelmében a termék nem tartozik a címkézési kötelezettség hatálya alá. Nem igényel speciális létesítményeket a tároláshoz és a szállításhoz (nem szükséges ADR-rendelet a gyúlékony vagy egyébként veszélyes anyagok szállításához). Ezért a vásárló nem lát figyelmeztető piktogramokat a címkéken.

Alkalmazás: A termék azonnal felhasználható. - A tökéletes felület legszembetűnőbb hatása érdekében használjon mikroszálas kendőt - Vigye fel mikroszálas/pamut/papír törlőkendőre és törölje tisztára a területet - Fújja a felületre és törölje át mikroszálas, pamut vagy papírtörlővel - Öntsön egy 0,5 literes flakont a Kimberly Clarck törlőkendő adagolóba. Javasoljuk, hogy egy finom réteget fújjon a tisztítandó felületre és törölje át mikroszálas, pamut vagy papírtörlővel 10 másodpercig. Hagyja az E57-et hatni. Ha a felületet durvább vagy makacsabb szennyeződések szennyezik, javasoljuk, hogy először alkalmazza a StrongClean E13-at, törölje le teljesen, majd alkalmazza az E57-et a felület kisimítására. Az E57 nem bántja a festett felületet az érzékeny felületeken, és visszaállítja a fényes vagy matt eredeti megjelenést. Csomagolás és eltarthatóság: A termék nem igényel különleges tárolási vagy kezelési körülményeket (CPL-szabályozás). Felbontás után azonnal felhasználható. A jótállási idő a gyártástól számított 24 hónap. Tárolás temperált helyiségekben. A termék nem fagyhat meg.

4 680 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
473814
1000 Elemek

Adatlap

Térfogat
500 ml
A felhasználás típusa
Fémek, kezeletlen vagy korrodált alumínium, sárgaréz, réz, üveg, üvegszál, fa, beton.
Ez még talán érdekelhet
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: HRANICLEAN SOFT LINE

Márka: Hranipex

Kézi bútortisztító HRANICLEAN SOFT LINE

A Hraniclean Soft Line enyhe citrus illatú háztartási tisztítószer mindennapi használatra. Alkalmas bútorfelületek (laminált, magasfényű és matt), üveg és tükör tisztítására. Az ujjlenyomatokat is eltávolítja a felületekről, és az aktív habnak köszönhetően kiegészíti a bútorok természetes megjelenését.
Ár 3 960 Ft
Bővebben
Hranipex
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: HRANICLEAN 08 / 600 ml

Márka: Hranipex

Kézi tisztítószer érzékeny felületekre HRANICLEAN 08 spray / 600 ml

A Hraniclean 08 spray speciális tisztítószer alkalmas érzékeny felületek tisztítására, zsír-, ceruza- és filctollnyomok eltávolítására. Kezeli a ragasztómaradványokat és a papírmatricákat. Sokoldalúságának és kellemes illatának köszönhetően nemcsak a munkahelyen, hanem otthon is megfelelő segítő. FELHASZNÁLÁSI PÉLDÁK: Bútortisztítás műanyag, üveg és tükör...
Ár 4 320 Ft
Bővebben
Hranipex
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 473806

Márka: Strong

Univerzális erős eko tisztítószer (500 ml) StrongCLEAN E13

A StrongClean E13 egy nagyon hatékony semleges tisztítószer a "durva szennyeződések" ellen. Bútoralkatrészek kézi tisztítására tervezték. A keverék nem alkalmas Riepe szórórendszerekhez! Meggyőző erővel távolítja el a bútorgyártás során a ragasztás, megmunkálás és kezelés utáni gyakori szennyeződéseket. Eltávolítja: - Kikeményedetlen ragasztómaradványokat...
Ár 3 792 Ft
Bővebben
Strong
Dodanie do 3-4 dní