• Banner

  • Banner

  • Banner

Kontaktragasztó HRANIFIX SMART - ragasztó (500 ml)

500ml aerosol

Kontaktragasztó anyagok és felületek széles körének ragasztásához. Nagyobb hőállósággal rendelkezik és vízálló. Könnyen felhordható permetezéssel.

Felhasználási példák:

faanyagok ragasztása

MDF és forgácslap ragasztása

poliuretánhab ragasztása

a legtöbb műanyag ragasztása

alumíniumlemezek ragasztása

a legtöbb fém ragasztása

Jellemzők:

Használja a Hranifix Smart ipari minőségű ragasztót a legkülönbözőbb anyagok ragasztásához. A ragasztás perceken belül erős lesz. A ragasztó vízálló és ellenáll a magasabb hőmérsékleteknek is.

A ragasztó szárazanyagtartalma 28-32%.

A ragasztó szagtalan, vízálló és magas, akár 105 °C-os hőmérsékletnek is ellenáll.

3 560 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Leírás

A Hranifix Smart ragasztó nagyon könnyen alkalmazható permetezéssel, amely nyomás hatására aktiválódik.

A felhordás előtt készítse elő a felületet, hogy az tiszta, száraz és pormentes legyen. A felület előkészítése után a ragasztót mindkét ragasztandó felületre fel lehet vinni. A ragasztót ideális esetben 15-25 °C hőmérsékleten, a ragasztandó anyag felületétől 15-25 cm távolságból kell felvinni.

Az ideális ragasztás akkor érhető el, ha a felület 80-100 %-a vékony, egyenletes ragasztóréteggel van bevonva. A túl vastag réteg a ragasztó kifolyását okozná. Optimális felhordás esetén a ragasztó egy szövedékszerű bevonatot képez a felületen.

A felhordás után hagyja a ragasztót kb. 3 percig szellőzni, amíg érintésre megszárad. Miután az oldószer elpárolgott, helyezze egymás mellé a ragasztott felületeket, és nyomja erősen össze, vagy nyomja be. Porózus anyagok esetén a kiszellőztetés után egy második réteg is felvihető a ragasztás szilárdságának növelése érdekében.

A nem kívánt ragasztómaradványok tisztításához a Hraniclean 01-et ajánljuk.

A gyártásban történő felhasználás előtt végezze el saját tesztjeit, és tesztelje az összes ragasztandó szubsztrátumot.

A nyomóedényhez rendelhető 3,6 m-es nyomótömlő és felhordópisztoly.

Csomagolás és tárolás:

A ragasztót eredeti csomagolásában, száraz, hűvös és jól szellőző helyen tárolja. Ne tegye ki közvetlen napfénynek és 50 °C feletti hőmérsékletnek. A melegítés megnövelheti a tartályban lévő nyomást és robbanást okozhat. A tárolóhelyiség padlójának vízhatlan és az oldószerekkel szemben ellenállónak kell lennie.

Megfelelő tárolás esetén a ragasztó 18 hónapig stabil.

Termék részletei
500ml aerosol
1000 Elemek

Adatlap

Térfogat
500 ml
A felhasználás típusa
Fa, forgácslap, ABS élek, MDF, HDF, laminát lapok, furnér lemezek, PVC élek, filc, üveg, alumínium, padlóburkolatok, parafa, gumi.
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 8322023

Márka: Emuca

Evőeszköztartó OPTIMA / Antracit

Evőeszköztartó a konyhába. Az evőeszköztartót az Ön pontos méreteire vágjuk. Kiválaszthatja a fiók belső szélességét , ahol Ön dönti el, hogy az egyes evőeszköztartók hogyan vághatók be. A megadott mérettartományon belül lehetőség van arra, hogy az evőeszköztartót az Ön fiókjához vágja. A vágáshoz jó minőségű kést vagy elektromos fűrészt ajánlunk. Az...
Ár 2 928 Ft
Bővebben
Emuca
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: R20039RT

Márka: Pfleiderer

ABS élzáró Tölgy Sonoma szürke / R20039 RT

Az ABS élzáró ára 1 méterre vonatkozik. Az ABS él minimális beszerzési ára 5 méter. Hogyan vásárolhat több métert: Kérjük, válassza ki, hogy hány méterre van szüksége (minimum 5 méter). Ha a terméket a kosárba teszi, majd úgy találja, hogy többre van szüksége, kérjük, adja hozzá, hogy hány méterrel többre van szüksége (most már lehetséges 5-nél...
Ár 528 Ft/meter
Bővebben
Pfleiderer
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: F005046

Márka: Hranipex

Öntapadós takarósapkák / Bézs színű gyöngy 101

Az öntapadós kupak ideális segítő a csavarok vagy a lyukak utáni takarásnál. Tökéletes esztétikai és professzionális megjelenést biztosít. Kiváló minőségű és tartós ABS anyagból készülnek, amely megegyezik a bútorszéleink dekorjával. Nem esztétikus vagy felesleges lyukakat takarnak el, és professzionális megjelenést kölcsönöznek termékeinek. 2...
Ár 260 Ft
Bővebben
Hranipex
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 392659

Márka: Den Braven

Ragasztó MAMUT Glue / 25 ml

Rendkívül tartós ragasztott kötésekhez, maximális kezdeti szilárdsággal. Az MS polimerek speciális módosítása, amely extrudálható, nagy szilárdságú és rugalmas kötést hoz létre.Ideális tükörvásznak és panelek ragasztásához. Nagy kezdeti tapadás akár 500kg/m2-ig.
Ár 1 915 Ft
Bővebben
Den Braven
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: U11026SD

Márka: Pfleiderer

ABS élzáró Kristályfehér / U11026SD

Az ABS élzáró WHITE ára 1 méterre vonatkozik. Az ABS élzáró minimális beszerzési ára 5 méter. Hogyan vásárolhat több métert: Kérjük, válassza ki, hány méterre van szüksége (minimum 5 méter). Ha hozzáadja a terméket a kosárhoz, majd úgy találja, hogy többre van szüksége, jegyezze fel, hogy hány méterrel többre van szüksége (most már lehetséges 5-nél...
Ár 115 Ft/meter
Bővebben
Pfleiderer
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 146278/96

Márka: Interex design

Fogantyú TOLEDO / Fekete matt

Egyszerű és elegáns fogantyú, 8 méretben kapható, 26,5 mm magas és 25 mm széles. Teljes fogantyúhossz az egyedi furatközöknek megfelelően: Teljes fogantyúhossz 116 mm. 128 mm-es osztás - teljes fogantyúhossz 146 mm 160 mm-es osztás - a fogantyú teljes hossza 180 mm 192 mm-es osztás - a fogantyú teljes hossza 212 mm 224 mm-es osztás - teljes fogantyúhossz...
Ár 1 190 Ft
Bővebben
Interex design
Dodanie do 3-4 dní