• Banner

  • Banner

  • Banner

Kontaktragasztó - spray HRANIFIX PREMIUM (500 ml)

500ml aerosol-premium

Kontaktragasztó anyagok és felületek széles körének ragasztásához. Nagyobb hőállósággal rendelkezik és vízálló. Könnyen felhordható permetezéssel.

Felhasználási példák:

ABS élragasztás,

Fa ragasztása,

MDF és forgácslap ragasztása,

poliuretán hab ragasztása,

laminátumok ragasztása,

a legtöbb műanyag ragasztása,

alumíniumlemezek ragasztása,

a legtöbb fém ragasztása,

PVC padlóburkolatok ragasztása.

A Hranifix Premium kontaktragasztó magas szilárdanyag-tartalommal (38-42%) és alacsony oldószertartalommal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy az anyagok percek alatt egymáshoz ragaszthatók, és a kötés nagyon erős. További karbantartásra nincs szükség.

A Hranifix Premium ragasztó szagtalan, vízálló és rendkívül magas, akár 130 °C-os hőmérsékletnek is ellenáll.

A ragasztó színtelen.

6 720 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Leírás

A Hranifix Premium ragasztó nagyon könnyen alkalmazható permetezéssel, amely nyomás hatására aktiválódik.

A felhordás előtt készítse elő a felületet, hogy az tiszta, száraz és pormentes legyen. A felület előkészítése után a ragasztót mindkét ragasztandó felületre fel lehet vinni. A ragasztót ideális esetben 15-25 °C hőmérsékleten, a ragasztandó anyag felületétől 15-25 cm távolságból kell felvinni.

Az ideális ragasztás akkor érhető el, ha a felület 80-100 %-a vékony, egyenletes ragasztóréteggel van bevonva. A túl vastag réteg a ragasztó kifolyását okozná. Optimális felhordás esetén a ragasztó egy szövedékszerű bevonatot képez a felületen.

A felhordás után hagyja a ragasztót kb. 3 percig szellőzni, amíg érintésre megszárad. Miután az oldószer elpárolgott, helyezze egymás mellé a ragasztott felületeket, és nyomja erősen össze, vagy nyomja be. Porózus anyagok esetén a kiszellőztetés után egy második réteg is felvihető a ragasztás szilárdságának növelése érdekében.

A nem kívánt ragasztómaradványok tisztításához a Hraniclean 01-et ajánljuk.

A gyártásban történő felhasználás előtt végezze el saját tesztjeit, és tesztelje az összes ragasztandó szubsztrátumot.

A nyomóedényhez rendelhető 3,6 m-es nyomótömlő és felhordópisztoly.

Termék részletei
500ml aerosol-premium
1000 Elemek

Adatlap

Térfogat
500 ml
A felhasználás típusa
Fa, forgácslap, ABS élek, MDF, HDF, laminát lapok, furnér lemezek, PVC élek, filc, üveg, alumínium, padlóburkolatok, parafa, gumi.
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 283207

Márka: Hranipex

Öntapadós csavartakarók H1180 / Tölgy Halifax természetes

Az öntapadó csavartakarók a nem kívánt lyukak , sérülések és esetleg csavarok elfedésére szolgálnak. A rendelkezésre álló átmérők 13 mm vagy 20 mm. A matricák száma laponként 20db 13mm átmérő esetén és 15db 20mm átmérő esetén. A megadott dekorral való színmegfelelés csak hozzávetőleges és nem garantálható, mivel ez egy eltérő anyag, valamint textúra,...
Ár 336 Ft
Bővebben
Hranipex
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 8322023

Márka: Emuca

Evőeszköztartó OPTIMA / Antracit

Evőeszköztartó a konyhába. Az evőeszköztartót az Ön pontos méreteire vágjuk. Kiválaszthatja a fiók belső szélességét , ahol Ön dönti el, hogy az egyes evőeszköztartók hogyan vághatók be. A megadott mérettartományon belül lehetőség van arra, hogy az evőeszköztartót az Ön fiókjához vágja. A vágáshoz jó minőségű kést vagy elektromos fűrészt ajánlunk. Az...
Ár 2 928 Ft
Bővebben
Emuca
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: F007640

Márka: Gollinucci

Kihúzható hulladékgyűjtő LINEA 300mm - 1x40L / Antracit

Kihúzható hulladékkosár 1 kosár csapágyazott hosszabbítással, csillapítás nélkül, legalább 300 mm széles szekrényhez. A kosár szélessége: 255 mm Kosár magassága: 537 mm Kosár mélysége: 450 mm Összetétel: 3x műanyag kosár. Térfogat: 1x40l.
Ár 41 760 Ft
Bővebben
Gollinucci
Dodanie do 3-4 dní