• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Kézi turmixgép zöldségekhez és ételekhez / Átlátszó

15553

Képzelje el, hogy ízletes és egészséges ételeket készíthet felesleges felhajtás és rendetlenség nélkül. A zöldség- és ételkeverő kézi turmixgépünkkel ez több mint lehetséges - egyszerű, gyors és szórakoztató! Ezt az innovatív konyhai eszközt úgy terveztük, hogy maximális hatékonyságot biztosítson Önnek az ételek elkészítése során, minimális erőfeszítéssel.

Miért a mi kézi turmixgépünk?

1. Három rozsdamentes acélból készült penge a tökéletes teljesítményért:

Három rozsdamentes acélból készült pengénk precíz tervezésű, hogy éles és gyors szeletelést vagy aprítást biztosítson. Akár hagymát, fokhagymát kell aprítania, akár egy szósz alapját kell elkészítenie, ez a turmixgép úgy készült, hogy megfeleljen az elvárásainak.

2. Egyszerű kialakítás a maximális kényelemért:

Az egyszerűségben rejlik a szépség. A botmixer intuitív kialakítása lehetővé teszi, hogy arra koncentrálhasson, ami fontos - az ízletes ételek elkészítésére. Össze- és széthajtása egyszerű, így nem kell bonyolult használati utasításokkal bajlódnia.

3. Gyors és egyszerű ételkészítés:

Nincs ideje hosszadalmas ételkészítésre? Az erős drótfogantyúnak köszönhetően az aprítás és szeletelés gyors és hatékony. Néhány mozdulattal a zöldségek készen állnak a további feldolgozásra.

4. Könnyen tisztán tartható:

A konyhai eszközök karbantartása néha macerás lehet, de nem a mi turmixgépünkkel. Minden alkatrész könnyen elmosható folyó víz alatt vagy mosogatógépben, így időt és energiát takaríthat meg.

5. Csúszásmentes talp a biztonság érdekében:

Nálunk a biztonság az első. A keverő csúszásmentes talppal van ellátva, hogy használat közben biztosan a helyén maradjon.

6. Kompakt kapacitás és kialakítás:

A 0,5 literes kapacitással ez a turmixgép ideális kis és közepes mennyiségű ételek elkészítéséhez. Ezenkívül kompakt mérete (13 cm x 10 cm) miatt ideális társ a kisebb konyhákba.

Mire számíthat?

Ha megrendeli zöldség- és ételkeverő kézi turmixgépünket, nem csak egy rendkívül funkcionális konyhai eszközt kap, hanem egy olyan élményt is, amely javítja mindennapjait. A csomagban egy vadonatúj kézi aprítót talál, gondosan becsomagolva az eredeti csomagolásban, készen az első használatra.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy egyszerűsítse és javítsa ételkészítését a Zöldség- és ételkeverő kézi mixerrel. Egészítse ki konyhai arzenálját ezzel a felbecsülhetetlen értékű eszközzel még ma, és élvezze a stresszmentes főzést mosolyogva. Ne várjon - konyhája a legjobbat érdemli!

2 536 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
15553
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Átlátszó
Szélesség
130 mm
Magasság
100 mm