• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Kézi szeletelő zöldség- és ételszeletelő / fehér

15769

Fedezze fel a tökéletesen elkészített ételek titkát a 3 az 1-ben multifunkciós szeletelő, reszelő és szűrő segítségével. Ez az elegáns fehér konyhai segédeszköz megváltoztatja az ételkészítés szemléletét, és felbecsülhetetlen társává válik konyhájában. Miért töltene órákat a konyhában, ha megkönnyítheti az életét, és minimális erőfeszítéssel professzionális eredményeket érhet el?

Főbb jellemzők és előnyök:

1. Öt különböző penge a tökéletes eredményekért:

Az 5 cserélhető pengével felszerelt szeletelőgépünk bármilyen kihívásra készen áll. Akár finom vagy durvább csíkokra, akár reszelésre, szeletelésre vagy érdekes hullámok készítésére van szüksége, minden a rendelkezésére áll.

2. Praktikus tartó az ételek megfogásához:

A biztonság és a hatékonyság a legfőbb prioritásunk. Berendezéseinkhez tartozik egy speciális tartó, amely szeletelés közben biztos fogást biztosít az ételen, így védve az ujjakat.

3. Forgó szűrőfunkcióval ellátott tál:

Miért használna több eszközt, amikor csak egy kell? Forgó szűrőtálunkkal gyorsan és egyszerűen, további eszközök nélkül szűrhet.

4. Kényelmes fogantyú és masszív kivitel:

Az ergonomikus fogantyú maximális kényelmet és irányítást biztosít, míg a minőségi anyagokból készült masszív konstrukció hosszú élettartamot biztosít.

5. Könnyű tisztítás és ápolás:

A kütyünket úgy terveztük, hogy a karbantartás gyerekjáték legyen. Csak öblítse ki, és máris készen áll a következő használatra.

6. Sokoldalú zöldséghámozó:

Egy praktikus zöldséghámozót tartalmaz, amely tökéletesen kiegészíti konyhai felszerelését, és lehetővé teszi a zöldségek precíz hámozását.

Műszaki adatok:

- Anyaga: műanyag, acél

- A kaparó méretei: 21 x 10,5 cm

- Szín: fehér

- A csomag tartalma: új zöldség- és gyümölcsreszelő, tál, forgókéses szűrő, zöldséghámozó, ételfogótartó, öt cserélhető penge, eredeti csomagolás.

3 806 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
15769
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Fehér
Szélesség
240 mm
Magasság
105 mm