• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

2db védő szilikon tömítés az ajtó alatt 1800 mm / Átlátszó

HAN00018x1

Bemutatunk egy forradalmi 2db szilikon ajtótömítés-készletet, amely megváltoztatja az otthonának az időjárás viszontagságaitól való védelmét. Vessen véget a huzatnak, és tartsa otthonát melegen és kényelmesen ezzel az egyszerű, mégis hatékony innovációval.

Miért válassza a szilikon ajtótömítést?

1. Hatékony védelem a huzat és a hideg ellen:

Tömítésünket úgy terveztük, hogy hatékonyan blokkolja a külső környezetből érkező hideg levegőt. Az állandó hőmérséklet fenntartása otthonában még soha nem volt ilyen egyszerű. Spóroljon a fűtési költségeken, miközben élvezheti a meleg otthon kellemes kényelmét.

2. Rugalmas és könnyen telepíthető:

A készlet két darab 180 cm hosszúságú darabot tartalmaz, amelyeket könnyedén beállíthat, ahogyan szükséges. Egyszerűen vágja le a tömítést a kívánt hosszúságúra, és ragassza az ajtólapra. Nincs szükség különleges szerszámokra vagy szakértelemre - a beszerelést bárki elvégezheti.

3. Kiváló minőségű anyag:

Tömítéseink tartós műanyagból készülnek, amely hosszú élettartamot és kopásállóságot garantál. Emellett az átlátszó szín biztosítja, hogy a tömítés ne zavarja ajtaja esztétikus megjelenését.

4. Többcélú felhasználás:

Két különböző tömítésmagassággal (4,5 cm és 2,5 cm) lehetősége van arra, hogy a védelmet pontosan az Ön igényeihez igazítsa. Legyen szó bejárati ajtóról, erkélyajtóról vagy beltéri ajtóról, tömítéseink minden helyzetben megbízható védelmet nyújtanak.

5. Gazdaságos megoldás minden otthon számára:

Miért költene feleslegesen drága energetikai megoldásokra, amikor egyszerű és hatékony védelembe is beruházhat? A mi tömítéseinkkel már a beszerelésük után elkezdhet takarékoskodni.

Válaszok a leggyakoribb kérdésekre és ellenvetésekre

- Bonyolult a tömítés beszerelése?

Egyáltalán nem! Csak mérje le a kívánt hosszúságot, vágja ki a tömítést és ragassza fel. Az egész folyamat mindössze néhány percet vesz igénybe.

- Nem lesz látható a tömítés, és nem zavarja az ajtó megjelenését?

A tömítés átlátszó kialakítása biztosítja, hogy bármilyen ajtóstílushoz illeszkedjen anélkül, hogy zavaró lenne.

- Milyen a termék tartóssága?

A minőségi anyagoknak és a tartós kivitelnek köszönhetően arra számíthat, hogy a tömítésünk több szezonon keresztül is kitart.

Biztosítsa kényelmét és megtakarítását még ma!

Ne várja meg, hogy az otthoni költségei növekedjenek - cselekedjen most, és tapasztalja meg az azonnali javulást otthonában. Kattintson a "Kosárba" gombra, és győződjön meg saját szemével a védőtömítésünk előnyeiről. Az energiahatékony és meleg otthon felé vezető útja itt kezdődik.

2 596 Ft /2 ks
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
HAN00018x1
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Szilikon
Felületkezelés
Átlátszó
Hosszúság
1800 mm