• Banner

  • Banner

  • Banner

Szilikon szaniter CERESIT CS25 / átlátszó

131311

A Ceresit CS 25 szaniter szilikon a kerámia burkolólapok és csempék közötti tágulási és illesztési hézagok kitöltésére szolgál a sarkokban vagy a falakkal, padlókkal érintkezve, valamint a szaniter területen lévő szerelvények felszereléséhez. Olyan hézagok kitöltésére szolgál, ahol a hagyományos fugázóanyagok repedéseket és sérüléseket mutatnak. Tartós rugalmasságának és vízállóságának köszönhetően alkalmas olyan, állandóan nedvességgel terhelt területeken, mint például: konyhák, zuhanyzók, fürdőszobák, WC-k, erkélyek, teraszok stb.

Az egyedülálló TrioProtect formula megvédi a szilikont a penész, a gombák és más nemkívánatos mikroorganizmusok támadásától. Az anyag kiválóan tapad a száraz és nem nedvszívó aljzatokon, mint például: üveg, kerámia, agyagáru stb. Használja a Ceresit termékcsalád más tömítőanyagait a falazat, vakolat, márvány, beton és cementesztrichek hézagainak és repedéseinek kitöltésére.

A Ceresit CS 25 szaniter szilikon alkalmas ivóvíztartályokban való használatra. A CS 25 nem ajánlott állandó vízterhelésű környezetben való használatra, ezért nem alkalmas akváriumok ragasztására. A szilikon nem alkalmas tükrök és korrodálható fémek (pl. ólom, cink, réz, vas) ragasztására.

4 416 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 26., csütörtök

Leírás
  • Fokozott ellenállás a penésszel és a penészgombával szemben - MicroProtect hármas védelem
  • tartósan rugalmas
  • Vízálló
  • ellenáll a magas hőmérsékletnek
  • beltéri és kültéri használatra
Termék részletei
131311
1000 Elemek

Adatlap

Térfogat
280 ml
A felhasználás típusa
Tömítőgitt burkolólapok és burkolólapok közötti dilatációs hézagok kitöltésére bel- és kültéren egyaránt
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: TL20/T/Ne/2000

Márka: Opes

Vízzáró profil L20/T Rozsdamentes acél

Az L20 egy nagyon elegáns vízzáró profil, amely magasságában és szélességében is csak 11,5 mm-es kis méretekkel rendelkezik.Teljesen alumínium anyagának köszönhetően alkalmas a főzőlapok mögé is, és ellenáll a magas hőmérsékletnek. A vízzáró profilok ideálisak a munkalap és a hátlap (vagy akár egy sima fal) funkcionális összekötésére, amellyel színben...
Ár 7 838 Ft
Bővebben
Opes
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: BASIC 10/n

Márka: Alveus

Rozsdamentes mosogató Alveus BASIC 10

A tartós és kiváló minőségű Alveus mosogatót úgy tervezték, hogy a munkalapba építsék be. Könnyen tisztán tartható a mosogató. Különböző színű kivitelek. A rozsdamentes acél mosogatók ellenállnak a magas hőmérsékletnek. Ennek a rozsdamentes acél mosogatónak a fő előnye a CrNi tulajdonsága (18% króm-nikkel acélból készült, 18% krómot és 10% nikkelt...
Ár 20 000 Ft
Bővebben
Alveus
Dodanie do 3-4 dní