• Banner

  • Banner

  • Banner

Szilikon szaniter CERESIT CS25 / fehér

132207

A Ceresit CS 25 szaniter szilikon a kerámia burkolólapok és csempék közötti tágulási és illesztési hézagok kitöltésére szolgál a sarkokban vagy a falakkal, padlókkal érintkezve, valamint a szaniter területen lévő szerelvények felszereléséhez. Olyan hézagok kitöltésére szolgál, ahol a hagyományos fugázóanyagok repedéseket és sérüléseket mutatnak. Tartós rugalmasságának és vízállóságának köszönhetően alkalmas olyan, állandóan nedvességgel terhelt területeken, mint például: konyhák, zuhanyzók, fürdőszobák, WC-k, erkélyek, teraszok stb.

Az egyedülálló TrioProtect formula megvédi a szilikont a penész, a gombák és más nemkívánatos mikroorganizmusok támadásától. Az anyag kiválóan tapad a száraz és nem nedvszívó aljzatokon, mint például: üveg, kerámia, agyagáru stb. Használja a Ceresit termékcsalád más tömítőanyagait a falazat, vakolat, márvány, beton és cementesztrichek hézagainak és repedéseinek kitöltésére.

A Ceresit CS 25 szaniter szilikon alkalmas ivóvíztartályokban való használatra. A CS 25 nem ajánlott állandó vízterhelésű környezetben való használatra, ezért nem alkalmas akváriumok ragasztására. A szilikon nem alkalmas tükrök és korrodálható fémek (pl. ólom, cink, réz, vas) ragasztására.

4 416 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Leírás
  • Fokozott ellenállás a penésszel és a penészgombával szemben - MicroProtect hármas védelem
  • tartósan rugalmas
  • Vízálló
  • ellenáll a magas hőmérsékletnek
  • beltéri és kültéri használatra
Termék részletei
132207
1000 Elemek

Adatlap

Térfogat
280 ml
A felhasználás típusa
Tömítőgitt burkolólapok és burkolólapok közötti dilatációs hézagok kitöltésére bel- és kültéren egyaránt
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 143911/50

Márka: Interex design

Élfogantyú CHANEL / Fehér matt

A CHANEL egy modern fogantyú, amely az ajtó szélére van szerelve. Nagyobb távolságok is használhatók a beépített szekrények oldalsó élén. Ennél a fogantyúnál a fogantyú teljes hosszát jelenti a fogantyú osztása. A 700mm, 1000mm és 1200mm hosszúságok rendelésre készülnek, szállítás 10 napon belül, a többi hossz raktáron van.
Ár 1 214 Ft
Bővebben
Interex design
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 399709

Márka: Interex

Mechanizmus a fogantyú nélküli ajtónyitáshoz / fehér

Dugattyú a retesz nélküli ajtónyitáshoz, csak egy nyomásra Rugó nélküli zsanérokkal kombinálva használható A dugattyú a bútortestbe való fúráshoz használható A testbe fúrás nélküli beépítés esetén adaptert kell használni, amely a csomagban található
Ár 240 Ft
Bővebben
Interex
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: L06/SEL

Márka: Opes

Végzáró készlet 10mm / Szürke

Opes gyártótól származó, a hátlapprofilhoz való végzáró-készlet. A készlet a következőket tartalmazza: 1x bal oldali végződés, 1x jobb oldali végződés.
Ár 1 392 Ft/sada
Bővebben
Opes
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 398628

Márka: Agoform

Evőeszköztartó MILENIUM / Fehér

Fényűző és elegáns evőeszköztartó Lehetőség az osztóelemek mennyiségének és helyének megváltoztatására A fiókok méretre készen állnak az ATARO BOX, INTIVO BOX, TANDEMBOX számára, további méretigazítás nélkül. A legrabox rendszerhez szükséges az élprofil megvásárlása. Evőeszköz-szervező a konyhába. A komódot az Ön pontos méreteire vágjuk. Ön választhatja...
Ár 7 992 Ft
Bővebben
Agoform
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: PXRFB002G02V1

Márka: Paradox

6 darabos tárolódoboz készlet ALAMO HOME / Szürke

Bemutatjuk az ALAMO HOME 6 darabos tárolódoboz szettet - tökéletes választás a rendezett és stílusos otthonhoz! Keresi a módját, hogy rendszerezze a rendetlenséget és egyúttal feldobja a belső terét? Az ALAMO HOME tárolódoboz szett tökéletes megoldás, amely ötvözi a funkcionalitást a modern dizájnnal. A tartós, nem szőtt anyagból készült dobozok bőséges...
Ár 5 996 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 033B

Márka: SFL

Beltéri konnektor SWING 2 x 230 V / Fehér matt

Exkluzív belső konnektor egy vezető francia gyártótól. A fiók elegáns érintéssel nyitható és zárható. Helytakarékos kialakításának köszönhetően nagyon népszerű és praktikus. 5 és 40 mm közötti deszkavastagságokhoz kapható. A hálózati csatlakozót a termék tartalmazza, és csak be kell dugni.
Ár 38 000 Ft
Bővebben
SFL
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: U11026HS

Márka: Pfleiderer

Munkalap PFLEIDERER Kristályfehér LESK / U11026 HS

38 mm vastag munkalap forgácslapból és laminált bevonattal. Nagyfokú ellenállás a sérülésekkel, igénybevétellel vagy magas hőmérséklettel szemben a használat során. Félkész termékek közül választhat, vagy a termék személyre szabható . Ebben az esetben válassza az egyéni méretek opciót, és adja meg a kívánt méreteket. Ha a táblát ABS-szegéllyel is...
Starting from Ár 41 280 Ft
Bővebben
Pfleiderer
Dodanie do 3-4 dní