• Banner

  • Banner

  • Banner

Konyhai üveghátlap méretre / Selyemszürke RAL 7044

6 mm vastag üvegből készült konyhai hátlap. Pontosan az Ön pontos méretére gyártva. A hátlap edzett biztonsági üvegből készül, így ellenáll a hőmérsékletnek és a sérüléseknek is . A paraván élei megmunkáltak és csiszoltak.

A paraván legkisebb mérete d x h : 200 x 200 mm.

A paraván legnagyobb mérete d x h : 3000 x 1500 mm.

Amennyiben a fiókok vagy egyéb kivágásokhoz szükséges lyukak marását is szeretné, kérjük, írja meg nekünk a megjegyzésben vagy a megrendeléskérő űrlapon keresztül , amely oldalunk alján található és a megrendelés leadása után kerül kitöltésre.

A méretre szabott hátlapok egyedi termékek, és a megrendeléseket nem lehet lemondani vagy visszaküldeni. A fenti nyilatkozat nem fizethető szállításkor , mivel egyedi termékről van szó, hanem csak bankkártyával vagy banki átutalással.

A paraván felszerelése lehetőleg MAMUT ragasztóval vagy szilikonnal történő ragasztással ajánlott.

111 360 Ft /m2
Adóval együtt
Mennyiség
Na objednávku

Termék részletei

Adatlap

Anyag
Üveg
Felületkezelés
Gyöngyszürke
Vastagság
6 mm
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: 204701

Márka: Henkel

Szilikon szaniter CERESIT CS9 Standard / átlátszó

A Ceresit CS 9 egykomponensű acetoxi szilikon tömítőanyag, amely univerzálisan használható kül- és beltéren egyaránt. A tömítőanyag szobahőmérsékleten, levegő nedvességtartalmával szilárdul meg, és alacsony rugalmassági modulussal rugalmas és tartós kötést képez. A Ceresit CS 9 különösen alkalmas magas páratartalmú helyiségekben, mint például...
Ár 3 960 Ft
Bővebben
Henkel
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 249783

Márka: Den Braven

Ragasztó MAMUT Glue Crystal / 290 ml

Ez egy modern, MS polimereken alapuló ragasztó, amely alkalmas minden olyan esetben, amikor átlátszó kötésre van szükség. Az univerzális ragasztó számos építőanyag ragasztására alkalmas, mint például rozsdamentes acél, acél, alumínium, eloxált alumínium, cink, különböző ötvözetek, PU, PVC, PC, EPS, XPS, PUR, üveg, tükör, beton, természetes kő, gipsz,...
Ár 6 528 Ft
Bővebben
Den Braven
Dodanie do 3-4 dní