• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Karácsonyi üveggömb készlet MAGIC 80 mm - 12db / menta

VS001A MINT

A karácsony az öröm, a melegség és a tökéletes ünnepi hangulat megteremtésének lehetősége otthonunkban. Bemutatjuk Önnek exkluzív termékünket, amely karácsonyi dekorációjának szerves részévé válik - 80 mm átmérőjű MAGIC karácsonyi üveggömbök készlete, fagyasztott menta színben. Ez a készlet 12 darab gondosan megmunkált díszt tartalmaz, amelyek az elegancia és az egyediség megtestesítői.

Miért a mi menta üveggömbjeink?

1. Exkluzív design és minőség:

A készletben található minden egyes gömb kiváló minőségű üvegből készült, és finom, matt menta árnyalatot visel magán, amely megfogja a fényt, és kifinomult megjelenést kölcsönöz a fának. Az egyes gömbök tetején található ezüst fogantyú elegáns akcentusként funkcionál, amely tökéletesen illeszkedik az általános dizájnhoz.

2. Sokoldalú felhasználhatóság:

A menta szín ideális bármilyen karácsonyi dekorációhoz. Akár a hagyományos, akár a modern vagy a minimalista stílust kedveli, ezek a gömbök tökéletesen illeszkednek bármilyen enteriőrbe. Finom árnyalatuk frissességet és eleganciát kölcsönöz a fának.

3. Egy méret, amely kiemelkedik a többi közül:

80 mm-es átmérőjükkel ezek a gömbök azonnal magukra vonzzák a figyelmet, és karácsonyi dekorációjának középpontjává válnak. Elég nagyok ahhoz, hogy kitűnjenek a többi dekoráció közül, ugyanakkor nem olyan nagyok, hogy túlzásnak tűnjenek.

4. Kiváló ár-érték arány:

Egy darab áráért egy tizenkét gömbből álló készletet kapsz, ami azt jelenti, hogy gyönyörűen feldíszíthetsz egy egész fát, vagy feloszthatod őket, és különböző dekorációkhoz használhatod őket az otthonodban.

Hogyan használhatók?

Ezek az üveggömbök tökéletesen alkalmasak karácsonyfád díszítésére, de felhasználásuk sokkal szélesebb körű. Akassza fel őket egy ablakra, ajtóra, vagy rendezzen belőlük karácsonyi összeállítást az asztalán. Sokoldalúságuk lehetővé teszi, hogy kreatív legyen, és megteremtse saját, egyedi karácsonyi hangulatát.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy feldíszítse otthonát ezekkel a gyönyörű üveggömbökkel, amelyek varázslatos és elegáns hangulatot kölcsönöznek az ünnepi időszaknak. Készítsen olyan karácsonyi dekorációt, amelyre büszke lesz, és amely felejthetetlen benyomást fog tenni szeretteire. Rendelje meg még ma a MAGIC karácsonyi üveggömb készletet, és tapasztalja meg a karácsony igazi varázslatos hangulatát!

6 880 Ft /12ks
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Termék részletei
VS001A MINT
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Üveg
Felületkezelés
Mentol
Átmérő
ø 80 mm