• Banner

  • Banner

  • Banner

Led bútorvilágítás USB töltéssel ALGOL LED / Fekete matt

5218214

Az ALGOL LED-es lámpatest (12V DC) irányított és szabályozható fényt biztosít, ideális a fejtámlához és ideális a zavartalan olvasáshoz. A tetején egy kapcsolóval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a lámpa be- és kikapcsolását.

USB-A csatlakozóval rendelkezik (5V DC-1A Max), amellyel könnyen és egyszerűen töltheti elektronikus eszközeit, például mobiltelefonját vagy táblagépét, miközben pihen.

Ez a LED-es fali lámpa energiatakarékos világítási technológiát használ, amely lehetővé teszi, hogy megtakarítson a villanyszámlán. Ráadásul a LED-ek élettartama sokkal hosszabb, mint a hagyományos lámpáké, ami azt jelenti, hogy nem kell olyan gyakran cserélnie őket.

Bonyodalmak nélkül felszerelheti a fejtámlára, csak rögzítse a tartót a csomagban található csavarokkal. a termék beszereléséhez LED-transzformátorra van szüksége (nem tartozék), mivel ez a lámpa 12V egyenfeszültségen működik.

Fekete műanyagból készült, nagyon puha és rugalmas textúrájú felülettel. Ezenkívül 1,9 m hosszú kábellel és Miniled csatlakozóval, Miniled- AMP adapterkábellel és csavarokkal rendelkezik a rögzítéshez.

34 080 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Na objednávku

Termék részletei
5218214

Adatlap

Anyag
PVC
Felületkezelés
Fekete matt
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: 5211020

Márka: Emuca

LED tápegység (hálózati adapter) 12V beépített csatlakozókkal / Fekete

Kiváló minőségű hálózati adapter 12V - 3,5A kimenettel. Ajánlott 12V-os LED szalagokhoz és LED lámpákhoz. Maximum 2/3-os terheléssel jelentősen meghosszabbítja az adapter élettartamát. Ennek az adapternek az előnye, hogy a csatlakozókon 6 kimenettel rendelkező teljes készlet. Túlmelegedés és rövidzárlat elleni védelem jellemzi. Cserélhető kábellel...
Ár 5 664 Ft
Bővebben
Emuca
Dodanie do 3-4 dní