• Banner

  • Banner

  • Banner

LED szalag szett OCTANS RGB vezérléssel és WIFI-vel - 5m / 2,4W

5209120

Az Octans RGB LED szalagot infravörös távirányítóval vagy Smart Life alkalmazással vezérelheti WIFI-n keresztül, amely kompatibilis az IOS és Android rendszerekkel. A Smart Life alkalmazás kompatibilis az Alexával és a Google Home-mal, ami azt jelenti, hogy a LED-szalagot hanggal is vezérelheti.

Ez az alkalmazás kompatibilis az Alexával és a Google Home-mal, ami azt jelenti, hogy a LED-szalagot a hangjával vezérelheti.

Ezenkívül szinkronizálhatja a világítást a zene ütemére, megváltoztathatja a színt, és a környezeti hangoknak megfelelően villoghat.

Ezt a LED-szalagot szinkronizált LED-szalaggal tervezték. Ezt a készletet úgy tervezték, hogy számos helyen, például nappaliban, hálószobában , konyhában, mennyezeten, lépcsőházban vagy akár üzletekben és létesítményekben is telepíthető legyen.

Széles körben használják a TV és a játékosok monitorainak megvilágítására, tökéletes a videojátékok rajongói számára.

Több színkombinációval rendelkezik, hogy különböző jeleneteket hozzon létre. Emellett dimmelhető, így beállíthatja a LED-szalag fényerejét, hogy egyedi hangulatot teremtsen. Folyamatos 5 m-es tekercsben érkezik, a rögzítéshez kétoldalas ragasztószalaggal, és gyorsan csatlakoztatható csatlakozókkal, hogy a telepítés haladó ismeretek nélkül is egyszerű legyen.

A készlet LED szalagból, IR távirányítóból, WIFI vezérlőből/IR vevőből és tápegységből áll. A készlet abszolút mindent tartalmaz a telepítéshez, és nincs szükség semmi extra beszerzésére.

Mellékelve találja a telepítési útmutatót PDF formátumban.

LED színe
18 240 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 18., szerda

Termék részletei
5209120
1000 Elemek

Adatlap

A fényesség szöge
120°
LED szalag (tápegység)
12V DC / 20W/m
Ajánlott maximális vonal
5 m
Megjegyzés a termék áráról
A termék ára 1 tekercsre (5 m) vonatkozik.
LED szalag szélessége
8 mm
Lefedettség (IP-védelem)
IP 20
Csatolmányok
Letöltés
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 8322023

Márka: Emuca

Evőeszköztartó OPTIMA / Antracit

Evőeszköztartó a konyhába. Az evőeszköztartót az Ön pontos méreteire vágjuk. Kiválaszthatja a fiók belső szélességét , ahol Ön dönti el, hogy az egyes evőeszköztartók hogyan vághatók be. A megadott mérettartományon belül lehetőség van arra, hogy az evőeszköztartót az Ön fiókjához vágja. A vágáshoz jó minőségű kést vagy elektromos fűrészt ajánlunk. Az...
Ár 2 928 Ft
Bővebben
Emuca
Dodanie do 3-4 dní