• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

WC-ülőke csillapítással / hatszögletű motívummal

82392

Bemutatjuk otthonának forradalmi kiegészítőjét - a csendesítővel ellátott WC WC-táblát. Ez a termék nem csak egy közönséges ülőke; a kényelem, a tartósság és a modern design verhetetlen kombinációja, amely átalakítja a WC-n töltött mindennapi élményét.

1. Dupla lágy záró mechanizmus:

Nincs többé idegesítő csörömpölés és pukkanás! WC-ülőke kifinomult, dupla soft-close mechanizmussal van felszerelve, amely biztosítja, hogy az ülés simán és halkan ereszkedjen le. Ez a mechanizmus nemcsak a termék élettartamát hosszabbítja meg, hanem hozzájárul az otthon harmonikus légköréhez is.

2. Egyedülálló kialakítás és anyagok:

A WC-ülőke kiváló minőségű duroplastból készült, amely a karcolásokkal és kopással szembeni ellenálló képességéről ismert. Ez az anyag szálakkal van megerősítve, ami kivételes szilárdságot és hosszú távú használatot garantál sérülés jelei nélkül.

3. Könnyű karbantartás:

A minimális pórusokkal rendelkező sima felületnek köszönhetően a tábla nagyon könnyen tisztítható. Elég egy egyszerű törlés, és a tábla újra olyan, mintha új lenne. Ez a megoldás ideális azok számára, akik értékelik a tisztaságot és a higiéniát fárasztó karbantartás nélkül.

4. Stabilitás és biztonság:

A ragasztóbetétekkel ellátott kiegészítő rögzítési technológia biztosítja, hogy a WC-fedél szilárdan a helyén maradjon. Nem kell aggódni a nem kívánt elmozdulás vagy csúszás miatt, ami különösen fontos a gyermekes otthonokban.

5. Egyszerű telepítés:

Senki sem szereti a bonyolult telepítést! WC-ülőkeünket úgy terveztük, hogy bárki kevesebb mint 5 perc alatt beszerelhesse. A mellékelt útmutató és a billenő dübel biztosítja, hogy minden simán és gond nélkül menjen.

Az ideális megoldás minden WC-hez

WC-ülőkeünket úgy terveztük, hogy minden szabványos WC-tálhoz illeszkedjen. Ez egy sokoldalú megoldás, amely a magas funkcionalitást esztétikai vonzerővel ötvözi. A fehér árnyalat tiszta és modern megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának, amely bármilyen enteriőrbe illeszkedik.

Vásároljon kényelmet és minőséget

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy javítsa a WC kényelmét és funkcionalitását. Egy párnázott WC-ülőke érdemes befektetés. Tapasztalja meg a mindennapi luxust, amelyet gyorsan megszokik, és soha többé nem akar visszatérni a hagyományos ülőkékhez.

Ne várjon! Rendeljen most, és tapasztalja meg a különbséget a saját bőrén.

13 960 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 26., csütörtök

Termék részletei
82392
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Témával
Csillapítás
Csillapítással