• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

UNIVERSAL WC-ülőke csillapítással / fehér

00024547

Gondolkodj az alapvető szükségletekben, gondolkodj a részletekben

Képzelje el egy olyan otthon nyugalmát, ahol minden összehangolódik, hogy ne csak kényelmes, de biztonságos és higiénikus is legyen az élete. Az elegáns fehér színű, hangtompítóval ellátott WC-lapunk nem csak praktikus kiegészítő, hanem egy olyan dizájndarab is, amely a nyugalom oázisává varázsolja fürdőszobáját.

Univerzális kompatibilitás és minőségi anyagok

A minőség az alapja mindennek. WC-ülőke kiváló minőségű polipropilénből (PP) készült, amely nedvességálló és könnyen tisztán tartható. Ez az anyag biztosítja, hogy a deszka évekig megőrzi színét és formáját. Úgy terveztük, hogy illeszkedjen a piacon kapható legtöbb WC-tálhoz, legyen az lógó vagy kompakt. Az állítható zsanértávolsággal (6-23 cm) és csavaros rögzítéssel ellátott speciális rendszernek köszönhetően a tábla pontosan beállítható, hogy biztos és biztos illeszkedést biztosítson.

Biztonság és használati kényelem

Olyasmit keres, ami biztonságos az egész család számára? WC-ülőke kiváló minőségű rozsdamentes acél zsanérokkal van felszerelve, amelyek ellenállnak a korróziónak és a deformációnak. A deszka lassan és halkan záródó rendszerének köszönhetően a deszka lassan és halkan záródik, így kiküszöbölve az ujjak becsípődésének veszélyét, ami különösen fontos a gyermekes háztartásokban. A kiváló minőségű termoplasztikus gumiból (TPR) készült négy ütköző csökkenti a deszka becsukásakor keletkező zajt, és növeli a használat kényelmét, különösen éjszaka.

Higiénia és védelem

A higiénia a fürdőszobában elengedhetetlen. A lágyan záródó WC-ülőke segít tisztán tartani a fürdőszobát azáltal, hogy korlátozza a víz fröccsenését az öblítés során. A zárt tál megakadályozza a baktériumok elterjedését a fürdőszobában, így könnyebben karbantartható. Ezenkívül megakadályozza, hogy véletlenül tárgyak essenek a WC-be.

Egyszerű telepítés és karbantartás

Kinek van ideje bonyolult szerelésekre? WC-ülőke gyorskioldó rendszerrel van ellátva, amely megkönnyíti az ülés eltávolítását tisztítás és újbóli beszerelés céljából. A beszerelési folyamat gyors és egyszerű, és két rozsdamentes acélból készült, fedelekkel ellátott zsanér tartozik hozzá, ami fokozza az egész szett esztétikáját. A tábla két részből áll - a belső perem és a fedőlap, amelyek szilárdak és ütközőkkel vannak ellátva, tovább fokozva az ülés kényelmét és a használat biztonságát.

Műszaki specifikációk:

- Colour: Fehér

- Anyag: Fehér: PP, rozsdamentes acél, TPR

- Típus: univerzális

- Szerelőnyílások távolsága: 6 - 23 cm

- Méretek: 44 x 37 x 3 cm

- Belső méretek: 29 x 21,5 cm

Válassza a kényelmet, a biztonságot és a higiéniát egy termékben egyesítve. A fehér színű, párnázott WC-ülőke minden, amire fürdőszobájában szüksége van. Változtasson, amit minden nap érezni fog.

7 596 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
00024547
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Fehér
Csillapítás
Csillapítással