• Banner

  • Banner

  • Banner

Alátét prizma burkolat WPC ProFi Deck / Szürke

55962/0540

A lépcsőprofil stílusos kialakítású, tartós peremmel. Az L-alak garantálja a gyors és egyszerű beépítést, magas szintű műszaki ismeretek nélkül. A lépcsőprofilok a szabványos lépcsőméretekhez alkalmasak. Mint minden UPM Profi termék, a lépcsőprofil is könnyen vágható, így a teraszprofillal együtt különböző lépcsőméretekre is felszerelhető.

Deszka hossza
18 144 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 23., hétfő

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Leírás

Finnországban a UPM kifejlesztette a WPC (Wood Plastic Composite) terméket, amely UPM ProFi néven működik. Ennek a hosszú távú kültéri használatra szánt anyagnak a legfontosabb összetevői a műanyag kompozit polimerek és a papír, amelyet az UPM ProFi öntapadós címkék gyártása során feleslegként kidobnak. Az anyag teljes mértékben újrahasznosítható. Minden felhasznált anyag nem mérgező a környezetre, PVC-t és veszélyes vegyi anyagokat nem használnak. A UPM rangos díjat kapott Green Good Design™ díj Díjat az innovatív és barátságos kompozit anyagokért.

Még mindig gyönyörű
Az UPM ProFi, az innovatív teraszprogram, számos friss színben kapható. Tartós felületével, egyenletes színével és méretstabilitásával az UPM ProFi ideális kertek és teraszok, éttermek, medencék köré és kikötői mólók számára. A kétoldalas teraszprofilok évekig jól mutatnak, miközben a karbantartási költségek minimálisra csökkennek. Az anyag szinte mentes a lignintől - a fa szürküléséért felelős molekulától. Az UPM ProFi "kő" felülete sima. Az olyan folyadékok, mint a bor, olaj stb. könnyen lemoshatók. Ezen a padlón kellemes a járás.

Termék részletei
55962/0540
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Faipari műanyag
Felületkezelés
szürke
Lap szélessége
40 mm
Lap magassága
40 mm
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: 55964/0540

Márka: UPM

Zárólista WPC ProFi Deck / Szürke

Tartósság (EN 350-2): 2. osztályú. Származási hely: Európa Alépítmény: WPC UPM ProFi aljzatprízis Szerelési mód: rejtett fugázás - UPM ProFi Clip
Ár 13 920 Ft
Bővebben
UPM
Dodanie do 3-4 dní