• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Fali fogas törülközőkhöz FRIDA / Fényes króm

00024267

Fedezze fel az eleganciát és a funkcionalitást tökéletes harmóniában

Bemutatjuk a FRIDA falra szerelhető törölközőtartót - a modern design és a prémium kézműves kivitelezés ötvözete, amely bármely belső teret a stílus és a praktikum oázisává varázsol. Ezt az elegáns akasztót úgy tervezték, hogy hibátlanul illeszkedjen bármilyen térbe, miközben sima felületének köszönhetően egy csipetnyi luxust kölcsönöz, és könnyen karbantartható - csak egy gyors törlés, és máris olyan jól néz ki, mint új korában.

1. Nagy tartósság és hosszú élettartam: A kiváló minőségű fémből készült fogas rendkívül tartós és ellenálló a sérülésekkel szemben, így még erős igénybevétel esetén is évekig szolgálja Önt.

2: Négy egymástól függetlenül elforduló karral maximális rugalmasságot biztosít, és lehetővé teszi, hogy minden karra törölközőket, ruhákat vagy különböző, akár 2,5 kg súlyú tárgyakat akasszon. A karok 360 fokban forgathatók, így a hozzáférés egyszerűvé válik, és az aktuális igényekhez igazítható.

3. Biztonság és stabilitás. A stabil négykarú rögzítésnek (tartozék) köszönhetően az akasztó szilárdan rögzül, és a terhelést nagyobb falfelületre teríti.

4. Az innovatív rejtett rögzítési megoldás biztosítja, hogy nem látszanak a csavarok és a konzolok, ami növeli a termék vizuális értékét és megkönnyíti a tisztítást.

Univerzális használat

Legyen szó a fürdőszobáról a törölközők és fürdőköpenyek, a konyháról a törölközők és kesztyűk, az előszobáról a kalapok, sálak és kézitáskák, vagy a gardróbszekrényről az övek, ékszerek és egyéb kiegészítők felakasztásához - a FRIDA falra szerelhető törölközőtartó megbízható partner a helyiségek rendszerezésében. A forgatható karoknak köszönhetően a textíliák gyors száradása és a könnyű rendszerezés biztosított.

Miért fogja szeretni?

Ez az akasztó nemcsak praktikus megoldás minden otthonban, hanem esztétikus kiegészítő is, amely pezsgést és eleganciát kölcsönöz a belső térnek. Korszerű kialakítása és minőségi kivitelezése garantálja, hogy elégedett lesz a teljesítményével és a megjelenésével. Bűvölje el magát egyszerűségével és funkcionalitásával, és tegye művészetté a térrendezést.

Ne várjon, hogy megtapasztalja a különbséget, amit a FRIDA fali törölközőtartó tesz - az Ön új kedvenc háztartási segítője!

7 596 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
00024267
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fényes króm
Szélesség
350 mm
Magasság
430 mm