• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Asztallábak LIGO Fekete / pár

39910

Fedezze fel az egyedi asztallábat, amely megfelel az Ön igényeinek és kényelmet biztosít Önnek.

✔ Modern dizájn és egyedi esztétika - Asztallábaink a legmagasabb minőségű kivitelezéssel, tartóssággal és esztétikával rendelkeznek, így funkcionális és stílusos bútorokat hozhat létre. Téglalap alakjának köszönhetően ez az asztalláb nagyszerű a különböző belső elrendezésekben, és modern jelleget ad nekik.

✔ Stabilitás és szilárd szerkezet. A tartós bevonattal ellátott kiváló minőségű acél biztosítja a kivételes tartósságot és a legfontosabb ellenállást. A láthatatlan hegesztési varratokkal ellátott precíziós kivitelezés még inkább kiemeli a termék modern kialakítását és esztétikáját. A masszív szerkezet biztosítja a stabilitást és a biztonságos használatot még nagy terhelés esetén is. A láb ideális étkezőasztalokhoz, íróasztalokhoz, dohányzóasztalokhoz és munkalapokhoz, és sokoldalúan használható .

✔ Sokoldalú használat és elrendezés. Az asztallábak széles választékát kínáljuk különböző méretekben és kivitelben , lehetővé téve a szabadságot az egyedi bútormegoldások megtervezéséhez és megvalósításához.

✔ Tökéletesen illeszkedik a különböző belső terekhez. Az asztalláb sokoldalú kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a különböző belső elrendezésekben való felhasználást. Minimalista formájának és elegáns kivitelének köszönhetően tökéletesen illeszkedik mind a modern, mind a klasszikus stílusokhoz, és egyedi karaktert kölcsönöz bármely helyiségnek.

Termék paraméterek:

☛ Színr: Matt fekete

☛ Szélesség: 780 mm

☛ Magasság: 731 mm

☛ Profilméretek: 80 x 80 mm

☛ Anyag: Porszórt acél

☛ Alkalmazás: asztalok, íróasztalok, munkalapok

☛ Súly: 5 kg

Asztalláb: 2 db (L/R)

Az asztallábak magassága
55 200 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
39910
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fekete
A készlet a következőket tartalmazza
2x láb
Maximális terhelés
150 kg
Szélesség
780 mm
A felső lemez ajánlott mérete
Szélesség 1000 mm