• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Kiárusítás!
  • Alacsonyabb ár
  • Új

2 db LUCCIA / Antracit székből álló készlet

PXC090G01V1

Bemutatjuk Önnek a 2db LUCCIA / Antracit székből álló szettet - az elegancia, a kényelem és a tartósság tökéletes kombinációja, amelyet első látásra meg fog szeretni.

Prémium minőség

Ezeket a LUCCIA étkezőszékeket úgy tervezték, hogy a legigényesebb vásárlók is elégedettek legyenek. A kiváló minőségű, karcálló kivitel biztosítja, hogy a székek még évekig tartó használat után is úgy nézzenek ki, mintha újak lennének. A szürke szarvasbőr műbőr kárpitozás nemcsak esztétikus, hanem rendkívül praktikus a karbantartása is.

Maximális stabilitás és terhelhetőség

A székek lábai tömör, porszórt fémből készültek, ami biztosítja stabilitásukat és biztonságukat. Az akár 110 kg-os teherbírásnak köszönhetően nem kell attól tartania, hogy a szék elhajlik vagy eltörik. Ráadásul az állítható lábaknak köszönhetően a szék bármilyen felülethez alkalmazkodik, így maximális stabilitást biztosít, függetlenül attól, hogy milyen padlóburkolat van otthonában.

A megérdemelt kényelem

A LUCCIA székek egyik legnagyobb erőssége az ellenállhatatlan kényelem. A széles, párnázott ülés tökéletesen alkalmazkodik az Ön testéhez, így hosszan tartó ülés közben is tartós kényelmet biztosít. Az ergonomikusan kialakított, kellemes tapintású háttámla támogatja a gerincét, és biztosítja, hogy az íróasztalnál töltött órák után is kényelmesen érezze magát.

Sokoldalú használat

A LUCCIA székek sokoldalúak, és bármilyen enteriőrbe illeszkednek. Akár az étkezőben, a nappaliban, a dolgozószobában vagy a hálószobában helyezi el őket, mindig elegáns és funkcionális kiegészítői lesznek otthonának. Modern kialakításuk és elegáns szürke árnyalatuk könnyen illeszkedik bármilyen stílusú berendezéshez.

Könnyen karbantartható

A műbőr kárpitozás nemcsak gyönyörű, hanem nagyon praktikus is. Ha szennyeződik, egyszerűen megtisztíthatja egy nedves ruhával. Ez azt jelenti, hogy a LUCCIA székek a mindennapi használat mellett is megőrzik eredeti megjelenésüket és minőségüket.

Műszaki adatok:

- A szék méretei: 43,5 x 61,5 x 80,5 cm.

- Maximális terhelhetőség: 110 kg

- Material: Fém lábak, fa szerkezet, műbőr kárpitozás (szarvasbőr utánzat), habszivacs párnázat.

55 960 Ft
41 970 Ft /set 25% megtakarítás

( Legalacsonyabb ár utoljára 90 nap volt 41 970 Ft )
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 26., csütörtök

Termék részletei
PXC090G01V1
5 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Antracit
Maximális terhelés
110 kg
Szélesség
450 mm
Magasság
800 mm