• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Cipőszekrény ülőpaddal CORSICA / Tölgy sonoma - szürke

PXS10NLV1

A megérdemelt kényelem

Elege van abból, hogy minden reggel nehezen veszi fel a cipőjét? A CORSICA cipőtartóval ez a probléma a múlté. A puha párnának köszönhetően kényelmesen ülhet, és stressz nélkül szentelheti magát a cipőkötésnek. A levehető vászonszövet huzat könnyen tisztítható, így a tisztán tartás egyszerű. A masszív forgácslapszerkezet biztosítja, hogy a cipőtartó akár 150 kg statikus terhelésnek is ellenálljon. Ez azt jelenti, hogy nemcsak stílusos, hanem praktikus és tartós is.

Maximális alkalmazkodóképesség az összes cipő számára

Nagyméretű cipők tárolására keres helyet? Nem probléma! A CORSICA cipőtartó tíz 30 cm mély rekesszel rendelkezik, amelyekben akár 44-es méretű cipőket is tárolhat. És mi a helyzet a csizmákkal? Hát persze! Az oldalsó rekeszekben lévő kivehető vagy állítható elválasztók lehetővé teszik, hogy igény szerint állítsa be a magasságot. Nincs többé bezártság - tárolja kedvenc cipőit egy helyen.

Több mint egy cipőtartó állvány

A CORSICA több mint egy egyszerű cipőtartó. Sokoldalúsága meg fogja lepni Önt. Vegye le a tépőzárral rögzített párnát, és alakítsa a cipőtartót függőleges tároló polccá. Ez a cipőtartó így ideális hely lesz kedvenc dekorációi vagy könyvei bemutatására. Használja ki a helyet tetszése szerint, és alakítsa át a lakberendezés egyedi darabjává.

Gyors és egyszerű összeszerelés

Nem kell bútorösszeszerelő mesternek lennie ahhoz, hogy a CORSICA-t saját maga szerelje össze. A részletes útmutató és a számozott alkatrészek segítségével az összeszerelés gyerekjáték. Kevesebb időt fog tölteni az utasítások átnézésével, és több időt fog tölteni azzal, hogy élvezze otthona új kiegészítőjét.

Használja ki a CORSICA cipőtartó egyedülálló előnyeit, és változtassa gondtalan élménnyé a mindennapokat. Ne habozzon, rendelje meg a sajátját még ma! Ez a darab nemcsak praktikus segítője, hanem dekorációja is lesz előszobájának.

29 960 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
PXS10NLV1
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Forgácslap
Felületkezelés
Természetes fa
Szélesség
1040 mm
Magasság
480 mm
Mélység
300 mm