• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

VIANO 730 / Fekete matt - vintage fa - Cipőtartó ülőpaddal

PXBS73X

Enter Comfort

Képzelje el, hogy egy hosszú nap után hazaérkezik, és a rendetlenség és káosz helyett egy hangulatos és rendezett bejárati tér fogadja. A VIANO cipős szekrény ülőpaddal pontosan az, amire otthonának szüksége van. Meleg rusztikus megjelenésével, barna paneljeivel és fekete acélszerkezetével új dimenziót hoz bejáratának. Kombinálja a kabáttartóval, és már a küszöbön átlépve otthon fogja érezni magát.

Több hely, kevesebb káosz

A 73 cm hosszú VIANO cipőtartó két tágas polcot kínál, amelyeken 6-8 pár cipőt rendezhet. A felső polc ideális a munkatáska vagy egyéb kiegészítők tárolására. Hozzon létre egy tiszta és barátságos bejárati teret, amely minden nap szívesen fogadja Önt.

Stabil és kényelmes

A masszív acélszerkezetből és minőségi forgácslapból készült cipőtartó állvány akár 90 kg-ot is elbír. Ez azt jelenti, hogy kényelmesen ülhet rajta, miközben beköti a cipőfűzőjét, vagy várja, hogy mások elkészüljenek. Tartóssága biztosítja, hogy még évekig élvezhesse előnyeit.

Könnyű összeszerelés

Aggódik, hogy az összeszerelés nehéz lesz? Nem kell! A VIANO számozott alkatrészekkel és egyszerű utasításokkal rendelkezik, amelyek lépésről lépésre végigvezetik Önt a teljes folyamaton. Nincs többé összeszerelési stressz, csak egy gyors és problémamentes élmény, amely után megcsodálhatja új cipőtartóját.

Mit kap?

A két rácsos polccal ellátott tényleges cipőtartó állványon kívül illusztrált útmutatót, összeszerelő készletet és egy lenyűgöző dizájnt is kap. Ez a bútordarab modern hangulatot kölcsönöz előszobájának, nappalijának vagy hálószobájának.

Ne késlekedjen a választással! A VIANO cipős tartó ülőpaddal nem csak egy bútordarab, hanem befektetés az otthona kényelmébe, szervezettségébe és stílusába. Rendelje meg a sajátját még ma, és fedezze fel, hogy új módon élvezhesse otthonát.

25 160 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Termék részletei
PXBS73X
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél/fa
Felületkezelés
Fekete matt
Szélesség
730 mm
Magasság
450 mm
Mélység
300 mm
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: PXB078B01

Márka: Paradox

VIANO 1000 / Fekete matt - vintage fa - cipőszekrény zsámollyal

Enter Comfort Képzelje el, hogy egy hosszú nap után hazaérkezik, és a rendetlenség és káosz helyett egy hangulatos és rendezett bejárati tér fogadja. A VIANO zsámoly zsámollyal pontosan az, amire otthonának szüksége van. Meleg rusztikus megjelenésével, barna paneljeivel és fekete acélszerkezetével új dimenziót hoz bejáratának. Kombinálja a kabáttartóval,...
Ár 25 960 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní