• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Cipőállvány METALO XL / Fekete matt

PXR005BV1

A végső segítője a rendezett és stílusos cipőrekesznek.

Az ideális cipőtároló megoldást keresi, amely nemcsak funkcionalitásában, hanem esztétikai megjelenésében is megfelel az elvárásainak? A METALO XL cipőtartó a megfelelő választás! Segítségével nemcsak egy praktikus segítőt kap, hanem elegáns kiegészítője is lesz otthonának.

A METALO XL cipőtartót a maximális funkcionalitás és a könnyű használat jegyében tervezték. Kompakt méreteinek és intelligens kialakításának köszönhetően akár 15 pár cipőt is tárolhat anélkül, hogy sok helyet kellene feláldoznia lakásában vagy házában. Több cipője van? Semmi gond! Egyszerűen helyezze a második állványt az első tetejére, hogy egy magas állványt hozzon létre, amely az összes kedvenc pár cipőjét el tudja helyezni.

A szellőztetett polcok biztosítják, hogy a cipőkön nem gyűlik össze a por és a szennyeződés, így a hely tiszta marad, cipői pedig jobb állapotban maradnak. A polcok egyenes vagy szögletes felszerelésének lehetőségével rugalmasan alkalmazkodhat az igényeihez - akár fix polcra, akár szögletes cipőtartóra van szüksége.

A METALO XL állvány összeszerelése gyerekjáték, köszönhetően az okos kialakításnak, amely nehéz szerszámok nélkül, gyorsan és egyszerűen összeszerelhetővé teszi.

A METALO XL cipőtartó 5 legfontosabb előnye:

1. Nagy kapacitás: akár 15 pár cipő tárolása minimális alapterületen.

2. Moduláris kialakítás.

3. Szellőztetett polcok.

4. Rugalmas polcelhelyezés.

5. Könnyű összeszerelés.

Dobja fel otthonát a METALO XL polccal, és élvezze a rendet, a stílust és a funkcionalitást egyben. Rendelje meg állványát még ma!

15 160 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
PXR005BV1
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fekete matt
Szélesség
740 mm
Magasság
1040 mm
Mélység
307 mm