• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Szilikon csepegtető tálca LONNA SINK / Fehér

15663

Bemutatunk egy forradalmi terméket, amely megváltoztatja a mindennapjait a konyhában - a LONNA SINK szilikon lefolyótálcát. Ez a fehér szépség több, mint egy közönséges lefolyó. A funkcionalitás, a modern design és a praktikum tökéletes kombinációja, amely leegyszerűsíti és racionalizálja a mosogatási rutint.

Miért válassza a LONNA SINK-et?

1. Gyors összeszerelés és összecsukható: akár hektikus napod van, akár csak gyorsan szeretnél mindent elmosogatni, a LONNA SINK nem fog cserben hagyni. Úgy tervezték, hogy gyorsan és egyszerűen összeállítható legyen, és ugyanilyen könnyen le is szedhető. Spóroljon időt és idegeket!

2. Kiváló minőségű kivitelezés. A LONNA SINK kiváló minőségű szilikonból készült, amely ellenáll a sérüléseknek, így biztos lehet benne, hogy hosszú évekig szolgálja Önt.

3. Könnyű karbantartás: A csepptálca tisztán tartása még soha nem volt ilyen egyszerű. Csak öblítse le folyó víz alatt, és máris készen áll a következő használatra. Nincs több felesleges tisztítás és súrolás.

4. Kompaktság. Ideális kis konyhákba vagy praktikus segítőnek útközben.

5. Tökéletes kempingezéshez. A LONNA SINK nagyszerű társ útközben. Könnyű, hordozható és teljesen működőképes még a szabadban is.

6. Praktikus és többfunkciós: Ez nem csak egy edényleeresztő. Kialakításának és tartósságának köszönhetően gyümölcsök és zöldségek lecsöpögtetésére vagy különféle apróságok tárolására szolgáló kosárként is használhatod.

7. Hatékony vízelvezetés: A speciális vízelvezető lyukaknak köszönhetően nem kell aggódnia a vízmaradványok miatt. Az edényei gyorsabban és hatékonyabban száradnak meg.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy konyháját olyan hellyé alakítsa, ahol minden zökkenőmentesen és hatékonyan működik. A LONNA SINK szilikon lefolyó a megfelelő választás mindenkinek, aki értékeli a minőséget, a praktikumot és a stílusos dizájnt. Rendelje meg a sajátját még ma, és tapasztalja meg a változást, amiért megéri!

2 536 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. október 25., péntek

Termék részletei
15663
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Szilikon
Felületkezelés
Fehér
Szélesség
368 mm
Magasság
110 mm
Mélység
315 mm
Ez még talán érdekelhet

Cikkszám: POJ01

Márka: Household

Szilikon szennyeskosár LONNA 24L / Fehér

Bemutatjuk a LONNA 24L szilikon szennyeskosarat / fehér - egy forradalmi terméket, amely megváltoztatja a háztartási munkákhoz való hozzáállását, és megkönnyíti a mindennapi életét. Innovatív design és nagyszerű funkcionalitás Emelje a háztartási tevékenységeit a következő szintre ezzel a sokoldalú szilikon kosárral. Akár a fürdőszobában használja a...
Ár 8 001 Ft
Bővebben
Household
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 15688

Márka: Household

Szilikon mosogató kosár LONNA 5L / Fehér

Képzelje el, hogy van egy olyan termék, amely nemcsak helyet takarít meg, hanem növeli konyhája hatékonyságát is. Ismerje meg a LONNA 5L szilikon mosogató kosarat elegáns fehér kivitelben. Ez az innovatív termék két kulcsfontosságú funkciót egyesít, amelyek megkönnyítik a mindennapi konyhai tevékenységeket: egy mosogató és egy vágódeszka egy kompakt...
Ár 4 572 Ft
Bővebben
Household
Dodanie do 3-4 dní