• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Csepegtető mosogatóra állítható / Króm fényes

PXORM16

Csepegtető mosogatóra állítható / Króm fényes - Minden konyha nélkülözhetetlen segítője!

Elege van abból, hogy mosogatás után állandóan helyet kell keresnie, ahol megszáríthatja edényeit, gyümölcseit és zöldségeit? Bemutatjuk a forradalmi csepegtetőt / Króm fényes kivitelben, amely jobbá fogja tenni a konyhai rutinját!

Ez a fantasztikus lefolyó erős műanyagból és rozsdamentes acélból készült, ami garantálja a korrózióállóságot és a rendkívüli tartósságot. Soha többé nem kell aggódnia amiatt, hogy a lefolyója tönkremegy vagy megsérül. Tökéletesen alkalmas mosogatás utáni edények, zöldségek és gyümölcsök szárítására. Teleszkópos kialakításának köszönhetően könnyedén a kívánt mosogatómérethez igazíthatja, így helyet takaríthat meg és maximális hatékonyságot biztosít.

A termék kiemelkedő jellemzői:

- Sokoldalú és praktikus: ez a csepegtető alkalmas minden mosogatótípushoz. Állítható szélessége lehetővé teszi, hogy különböző mosogatóméretekhez használható legyen, így ideális megoldás minden otthonba.

- A legjobb anyagokból készült: a tömör műanyag és a rozsdamentes acél kombinációja hosszú élettartamot és kopásállóságot biztosít.

- Stabil és masszív szerkezet: a csepegtetőt úgy tervezték, hogy még teljes terhelés esetén is stabil és biztonságos legyen, így nem kell aggódnia a billenés vagy csúszás miatt.

- Teleszkópos - állítható szélesség: A rugalmas kialakításnak köszönhetően a szélesség könnyen a mosogató méretéhez igazítható, így mindig megtalálja a megfelelő beállítást.

- Könnyű karbantartás: Ez a lefolyó könnyen karbantartható, tisztítása gyors és egyszerű, így időt és energiát takaríthat meg.

Miért válassza az állítható csepegtetőnket?

Minőség és tartósság: Termékeink a legmagasabb minőségű anyagokból készülnek, így hosszú élettartamot biztosítanak anélkül, hogy gyakori cserékre lenne szükség.

Funkcionalitás és kényelem: a teleszkópos kialakítás lehetővé teszi, hogy bármilyen méretű mosogatóhoz igazodjon, így maximális funkcionalitást és kényelmet biztosít a használat során.

Elegáns dizájn: a fényes krómozott kivitel modern és elegáns megjelenést kölcsönöz konyhájának, amely bármilyen belsőépítészeti stílushoz illeszkedik.

Igen, a lefolyó ideális edények, gyümölcsök, zöldségek és egyéb konyhai eszközök szárítására.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és egyszerűsítse le az életét az állítható csepegtetővel / fényes króm. Rendelje meg még ma, és tapasztalja meg a konyhai forradalmat a saját bőrén!

2 640 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
PXORM16
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fényes króm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 00019338

Márka: Paradox

Vágódeszka készlet 4 db BAMBOO

Fedezze fel a praktikusságot és az eleganciát a BAMBOO 4 darabos vágódeszkakészlettel. Bemutatjuk élvonalbeli termékünket, amely megváltoztatja a konyhai munkavégzés módját. A BAMBOO 4ka vágódeszka készlet tökéletes megoldás a mindennapi konyhai feladatokhoz. A funkcionalitás, az esztétika és az ökológia kombinációja olyan terméket hozott létre, amelybe...
Ár 7 960 Ft/4 ks
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 203168

Márka: Agoform

Evőeszköztartó CRISTALL csúszásmentes felület / Fehér

Evőeszközös fiókszervező csúszásmentes felülettel. 7 méretben kapható, és otthon is vágható vágókéssel. Válassza ki a méretet a fiók belső szélességének lemérésével, és ennek megfelelően válassza ki az evőeszköztartó kívánt méretét. Ezután egyszerűen vágja le, hogy pontosan illeszkedjen a fiókba. Az evőeszköztartó magassága 55 mm.
Ár 4 760 Ft
Bővebben
Agoform
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: xxx000084

Márka: Household

Exkluzív fogkefetartó UV sterilizálóval és adagolóval / matt fekete

Gondoljon bele, hogyan nézne ki a fürdőszobája rendetlenség nélkül, tökéletesen tiszta fogkefékkel minden nap. Bemutatjuk exkluzív fogkefetartónkat UV sterilizálással és adagolóval, elegáns matt fekete színben - az Ön új titka a tökéletes higiénia és fürdőszobai szervezettség érdekében! 1. Páratlan higiénia az UV sterilizálással: Felejtse el a...
Ár 5 196 Ft
Bővebben
Household
Dodanie do 3-4 dní