• Banner

  • Banner

  • Banner

Fogantyú GAUDI / Fekete matt

9359414

A fogantyú acélból készült, modern és korszerű kialakítású, 144 mm-es teljes hosszal. Vízszintesen és függőlegesen is felszerelhető.

Minden típusú fiókfronthoz és szekrényajtóhoz tervezték. Ideális fogantyú konyhai, fürdőszobai, otthoni és irodai bútorokhoz.

A felszereléséhez M4-es csavarokat mellékelünk. Minden fogantyú egyenként van becsomagolva, hogy megakadályozza az ütődéseket és karcolásokat.

Fogantyúk furattávolsága
1 915 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
9359414
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fekete matt
A fogantyú teljes hossza (L)
144 mm
Fogantyú magassága (H)
24 mm
Fogantyú szélessége (D)
25 mm
Megjegyzés:
A csavarok a termék részét képezik
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 0019188

Márka: Paradox

Függő polc UZZO 500 mm-es / Fekete matt

Fedezze fel a stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációját az UZZO 500 mm-es, elegáns matt fekete színű függő polcával. Ezt a polcot úgy tervezték, hogy megfeleljen a legigényesebb elvárásoknak, és ne csak praktikus megoldást hozzon otthonába, hanem esztétikai élményt is. Sokoldalú felhasználás - korlátlan lehetőségek Az UZZO függőpolc igazi...
Ár 5 760 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 25260

Márka: Emuca

Kábelkivezető PLASTWIN / Fekete

A Plastwin íróasztali kábelkivezető az elektronikus eszközök kábeleinek elrejtésére szolgál íróasztalokon, irodai asztalokon és otthoni bútorokon. Diszkrét, négyzet alakú kialakítása megkönnyíti a bútorokba való teljes integrálást, bár a beszereléshez Ø 80 mm-es kör alakú megmunkálás szükséges. Tartalmaz egy fedelet, amely eltávolítható, hogy a kábelek...
Ár 1 152 Ft
Bővebben
Emuca
Dodanie do 3-4 dní