• Banner

  • Banner

  • Banner

Sarokpolc REGALO SHELF / Fekete matt - vintage fa

PX851B01

Keresi a tökéletes módját, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a belső tér minden centiméteréből? A REGALO SHELF sarokpolc az Ön ideális megoldása! Ez a stílusos és funkcionális kiegészítő nemcsak megszépíti otthona bármely helyiségét, hanem optimalizálja az egyébként kihasználatlanul maradó helyet is.

A rusztikus barna polcok és a matt fekete drótok kombinációjával ez a polc kihagyhatatlan darab lesz, amely karaktert és pezsgést kölcsönöz a belső térnek. A forgácslapból és acélelemekből készült masszív konstrukciójának köszönhetően tartóssága és hosszú élettartama garantált. Minden egyes polc akár 6 kg-ot is elbír, így biztonságosan elhelyezheti rajta kedvenc dekorációit, könyveit, fényképeit vagy aranyos virágait.

Az öt, 20 cm átmérőjű és 20 cm távolságban lévő polc szintén bőséges helyet biztosít kedvenc tárgyai bemutatására. Ráadásul a cikkcakkos kialakítás és a biztonságos, legyező alakú szerkezet gondoskodik arról, hogy elkerülje a kellemetlen ütődéseket, és rendet és harmóniát teremtsen szobájában.

Miért válassza a REGALO SHELF sarokpolcot?

- Maximális helykihasználás: ideális a kihasználatlan sarkok kihasználására, anélkül, hogy a padlóterületet foglalná.

- Minőség és tartósság: a forgácslap és az acél kombinációja garantálja a szilárdságot és a tartósságot.

- Elegáns dizájn: a rusztikus barna polcok és a matt fekete drótok karaktert és eleganciát kölcsönöznek a helyiségeknek.

- Biztonság és stabilitás.

- Rengeteg tárolóhely: Az öt 20 × 20 cm-es polc rengeteg helyet biztosít a dekorációknak és a gyakran használt tárgyaknak.

Rendelje meg REGALO SHELF sarokpolcát még ma, és alakítson át minden sarkot otthona stílusos és funkcionális elemévé!

7 996 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 23., hétfő

Termék részletei
PX851B01
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél
Felületkezelés
Fekete matt
Szélesség
200 mm
Magasság
1270 mm