• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Kiárusítás!
  • Alacsonyabb ár

3 db REGALO polc REGALO polc / Fekete matt - vintage fa

PXS33BX

Dobja fel otthonát stílusosan és funkcionálisan a 3 polcból álló REGALO polcszettel. Változtassa a falait szemet gyönyörködtető galériává, és adjon kedvenc dísztárgyainak a megérdemelt helyet. Akár fényképeket, könyveket, növényeket vagy fűszereket szeretne kiállítani, ezek a polcok minden térben tökéletes megoldást kínálnak.

Miért válassza a REGALO polcszettet?

Minden nagyszerű dekoráció mögött egy nagyszerű polc áll. A sötétbarna vintage fa és a fekete matt konzolok egyedülálló kombinációjából készült rusztikus polcaink pont a megfelelő színt adják a belső térnek. A masszív forgácslapnak és az acél konzoloknak köszönhetően ezek a polcok nemcsak esztétikusak, hanem rendkívül tartósak is.

Az egyszerű összeszerelés és a rugalmas rögzítési lehetőségek lehetővé teszik, hogy a polcokat az Ön igényeihez és kreatív ötleteihez igazítsa. A kétféle rögzítési lehetőségnek (felső vagy alsó konzol) köszönhetően szabad kezet kap abban, hogy miként kívánja rendezni és díszíteni a teret.

Akár a rusztikus stílus a szenvedélye, akár praktikus megoldást keres a dísztárgyak számára, a REGALO polcszett a megfelelő választás. Kényeztesse falait egy különleges dekoratív akcentussal, és adjon hozzá egy kis személyiséget.

A termék előnyei:

- Egyedi vintage megjelenés: a sötétbarna forgácslap és a fekete matt konzolok kombinációja rusztikus és modern stílust kölcsönöz a belső térnek.

- Nagyfokú stabilitás és tartósság.

- Könnyű összeszerelés: gyors és egyszerű összeszerelés néhány lépésben, bonyolult szerszámok nélkül.

- Rugalmas elhelyezés: A kétféle rögzítési mód (felső vagy alsó konzol) több kreatív elrendezési lehetőséget biztosít.

- Sokoldalú felhasználás: Ideális különböző helyiségekben és célokra - a dekorációk megjelenítésétől kezdve a könyvek tárolásán át a konyhában vagy a fürdőszobában való praktikus használatig.

Merítsen ihletet, és változtassa a falait műalkotásokká a REGALO polcok 3 darabos készletével!

A polcok 300 , 350 és 400 mm szélességűek.

6 396 Ft
4 989 Ft /set 22% megtakarítás

( Legalacsonyabb ár utoljára 90 nap volt 4 989 Ft )
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 23., hétfő

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
PXS33BX
4 Elemek

Adatlap

Anyag
Forgácslap
Felületkezelés
Fekete matt
Szélesség
120 mm
Magasság
110 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: PXC72WT

Márka: Paradox

Sarokpolc REGALO WOOD / Fehér

Keresi a tökéletes módját, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a belső tér minden centiméteréből? A REGALO WOOD sarokpolc az ideális megoldás! Ez a stílusos és funkcionális kiegészítő nemcsak megszépíti otthona bármely helyiségét, hanem optimalizálja az egyébként kihasználatlanul hagyott helyet is. A rusztikus barna polcok és a matt fekete drótok...
Ár 7 560 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní