• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Dohányzóasztal szett 2 db DIAMOND / Fekete - márvány Fehér/Fekete

PXSTL14BCZ

Tapasztalja meg a luxust és a funkcionalitást a 2db DIAMOND dohányzóasztal szettünkkel. Ez az elegáns készlet tökéletes kiegészítője bármely modern beltérnek, azonnal kifinomult megjelenést kölcsönözve nappalijának.

Kulcsfontosságú jellemzők:

- Elegáns dizájn: A kerek asztalok sima felületű forgácslapból készült , fehér márványra emlékeztető, sima felületű asztalok vizuálisan vonzó kontrasztot teremtenek.

- Rugalmas használat: A két különböző magasságú asztal (45 cm és 38 cm) lehetővé teszi a variálható elrendezést. A kisebbik asztalt könnyedén becsúsztathatja a nagyobbik alá, hogy nagyobb helyet nyerjen, vagy igény szerint külön-külön is elhelyezheti őket.

- A stabil fekete fémvázas konstrukció garantálja a stabilitást és a tartósságot, így biztosítva a hosszú évekig tartó használatot.

- Könnyen összeszerelhető: a terméket önösszeszerelésre szállítjuk, a szükséges szerszámokat és az utasításokat mellékelve.

Részletes méretek:

- Nagyobb asztal: átmérője 80 cm, magassága 45 cm.

- Kisebb asztal: átmérő 60 cm, magasság 38 cm.

Praktikus és stílusos megoldás otthonába

Ezek a dohányzóasztalok nem csak elegáns kiegészítők, hanem praktikus megoldást is jelentenek a belső tér számára. Kompakt kialakításuk lehetővé teszi a könnyű tárolást és a rugalmasságot a bútorok elrendezésekor. Akár dekorációk elrendezésére, könyvek tárolására vagy kávékiszolgálásra használja őket, ha látogatói vannak, mindig kéznél lesz otthonának a stílusos és funkcionális eleme.

Miért válassza a DIAMOND dohányzóasztal-készletünket?

1. Sokoldalúság: ideális a különböző típusú belső terekhez, a moderntől a klasszikusig.

2. Tartósság és stabilitás.

3. Könnyű karbantartás: A márvány utánzatú felület könnyen tisztítható és foltálló.

4. Luxus dizájn megfizethető áron.

Csomagolás és súly

A terméket gondosan csomagoljuk egy 90 x 87 x 9,5 cm-es dobozba, így biztosítva a biztonságos szállítást közvetlenül az Ön ajtajáig. A készlet teljes súlya bruttó 10 kg, így a kezelés egyszerű és kényelmes.

Következtetés

Ne halogassa a vásárlást, és engedje meg magának a megérdemelt luxust. A DIAMOND 2db dohányzóasztal szett egy olyan befektetés, amely átalakítja életterét, és olyan hellyé teszi, ahol szívesen tölti az idejét. Rendelje meg most, és tegye elegánsabbá és funkcionálisabbá otthonát még ma!

Kattintson a "Vásárlás most" gombra, és tapasztalja meg, hogy ezek az asztalok milyen különbséget fognak tenni.

35 960 Ft /set
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 20., péntek

Felületkezelés:
expand_more
Full view
Termék részletei
PXSTL14BCZ
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Acél/fa
Felületkezelés
Fekete
Helyreigazítás
Nem
Maximális terhelés
20 kg
Szélesség
800 mm
Magasság
450 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: PX285B13

Márka: Paradox

Dohányzóasztal REGALO MARBLE Mini / Fekete matt

Fedezze fel az elegancia központját a REGALO MARBLE dohányzóasztallal Bemutatjuk a REGALO MARBLE dohányzóasztalt, amely méltán a modern luxus és funkcionalizmus definíciója. Ezt az exkluzív bútordarabot úgy tervezték, hogy azonnal növelje bármely helyiség esztétikai értékét, miközben felbecsülhetetlen praktikumot és kényelmet biztosít. Elbűvölő elegancia...
Ár 10 760 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní