• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Függő polc UZZO 500 mm-es / Fekete matt

0019188

Fedezze fel a stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációját az UZZO 500 mm-es, elegáns matt fekete színű függő polcával. Ezt a polcot úgy tervezték, hogy megfeleljen a legigényesebb elvárásoknak, és ne csak praktikus megoldást hozzon otthonába, hanem esztétikai élményt is.

Sokoldalú felhasználás - korlátlan lehetőségek

Az UZZO függőpolc igazi mindenes a polcok között. Sokoldalú kialakításának köszönhetően bárhol elhelyezhető otthonában. A fürdőszobában a kozmetikumok vagy a WC-papír tárolásának szerves részévé válik. A konyhában stílusos tárolóhellyé alakul át a fűszerek, gabonapelyhek vagy a kávé számára. A nappaliban vagy a hálószobában dekorációs elemként használhatja kedvenc könyvei, gyertyái vagy növényei számára.

Különböző stílusokhoz igazítható - elegancia mindenhol.

Az UZZO polc egyszerű és klasszikus kialakítása ideális a különböző típusú belső terekhez. Akár a luxus, a rusztikus vagy a glamour stílust kedveli, ez a polc tökéletesen alkalmazkodik,hangulatot és eleganciát kölcsönöz helyiségének. Matt fekete színe egy csipetnyi luxust és modernitást kölcsönöz, amely minden helyiségbe illik.

Könnyen összeszerelhető - problémamentes telepítés

Nem rendelkezik szerelési tehetséggel? Semmi gond! Az UZZO polcot úgy terveztük, hogy a telepítés gyors és egyszerű legyen. Mindössze egy fúrógépre van szüksége a falba fúrandó lyukakhoz, és egy Phillips csavarhúzóra a csavarok meghúzásához a zsanérok felszerelése után. A csomagban mindent megtalál, amire szüksége van, beleértve a csapokat és a csavarokat is.

Időjárásálló - minőség, amelyre számíthat

A kiváló minőségű rozsdamentes acél, amelyből a polc készült, garantálja a nedvességgel és egyéb időjárási körülményekkel szembeni ellenállását. Ez azt jelenti, hogy a polcot még olyan környezetben is biztonságosan elhelyezheti, mint a fürdőszoba vagy a zuhanyzó.

Műszaki adatok:

- Szín: fekete

- Anyag: rozsdamentes acél

- Maximális terhelés: 10 kg

- Méretek: 6 x 50 x 10,5 cm

- Lyukak közötti távolság: 41 cm

- Súly: 0,990 kg

- Csomag súlya: 1,099 kg

5 760 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
0019188
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Alumínium
Felületkezelés
Fekete
Hosszúság
500 mm
Magasság
60 mm
Mélység
104 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 412226

Márka: LAGUNA

Végzáró léc "L" sima 10/20 - Fekete matt

Beépített szekrényajtók végprofilja, legalább 10 mm vastagsággal. Az ajtó felső és alsó részén használatos, hogy az ajtó kialakítása illeszkedjen a profilokhoz, és ne látszódjon a forgácslap széle, ugyanakkor ne kelljen az ajtó felső és alsó oldalát csíkozni.
Ár 5 664 Ft
Bővebben
LAGUNA
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 9359414

Márka: Emuca

Fogantyú GAUDI / Fekete matt

A fogantyú acélból készült, modern és korszerű kialakítású, 144 mm-es teljes hosszal. Vízszintesen és függőlegesen is felszerelhető. Minden típusú fiókfronthoz és szekrényajtóhoz tervezték. Ideális fogantyú konyhai, fürdőszobai, otthoni és irodai bútorokhoz. A felszereléséhez M4-es csavarokat mellékelünk. Minden fogantyú egyenként van becsomagolva, hogy...
Ár 1 915 Ft
Bővebben
Emuca
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: MP34CZ

Márka: Household

Tányéralátét GENIA 300 x 450 mm / Antracit

Tányéralátét GENIA 300 x 450 mm / Antracit : Modern kiegészítője az asztalnak Érezte már úgy, hogy az asztalának szüksége van valami különlegesre, hogy kitűnjön? Bemutatjuk a GENIA 300 x 450 mm-es tányéralátétet elegáns antracit színben, amely igazi élménnyé varázsolja az étkezést. Luxus dizájn: A GENIA tányéralátéteinket úgy terveztük, hogy kifinomult és...
Ár 996 Ft
Bővebben
Household
Dodanie do 3-4 dní