• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

2 db függő sarokpolc LOFT / Fekete matt

27241

Alakítsa át fürdőszobáját az elegancia és a rend helyévé

Képzelje el fürdőszobáját a rend és a modern stílus oázisaként. A két darab LOFT függő sarokpolcból álló, időtálló matt fekete színű szettünkkel ez most már lehetséges. Ezek a polcok nemcsak praktikus tárolási megoldást jelentenek, hanem egy feltűnő dizájnelemet is, amely pezsgést és egyediséget kölcsönöz fürdőszobájának.

- Kiváló minőség és tartósság: a kiváló minőségű fémből készült polcaink ellenállnak a nedvességnek és a mindennapi igénybevételnek, így hosszú élettartamot biztosítanak.

- Elegáns és modern dizájn: a fekete matt felület elegáns megjelenést kölcsönöz a polcoknak, amely mostanában nagyon keresett a modern loft belső terekben. Ez a minimalista stílus tökéletesen illeszkedik a különböző színpalettákhoz és anyagokhoz, így könnyen beilleszthető bármely fürdőszobába.

- A mellékelt szerelőkészletünkkel a beszerelés gyors és problémamentes. A polcokat úgy terveztük, hogy könnyen a falhoz rögzíthetők legyenek, és maximális stabilitást biztosítsanak.

- A polcok 5 cm-es magasságukkal és 22 cm x 23 cm-es méreteikkel bőséges helyet kínálnak a fürdőszobai alapvető dolgok tárolására - a samponoktól a szappanokig és egyéb apró tárgyakig. Akár kicsi, akár nagy fürdőszobája van, sarokpolcaink segítenek a hely hatékony kihasználásában.

- További kampók: a készlet négy erős kampót is tartalmaz, amelyeket törölközők vagy mosdókendők felakasztására használhat, így a hely még jobban kihasználhatóvá válik.

Mit kap a készletben?

- 2x sarokpolc

- 2x rögzítőkészlet a gyors és egyszerű felszereléshez

- 4x tartós kampó

- Eredeti csomagolás, amely garantálja a termékek tökéletes állapotban történő megérkezését

Nem tudja elképzelni, hogyan fognak kinézni a polcok a fürdőszobájában?

Képzelje el a rendezett és stílusos fürdőszoba örömét, ahol minden dolognak megvan a helye. A LOFT sarokpolcok nemcsak funkcionalitást adnak a helyiségnek, hanem egy csipetnyi modern luxust is. Ideális azok számára, akik értékelik a minőséget és a dizájnt.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy fürdőszobáját olyan térré alakítsa át, amely a praktikumot és az eleganciát ötvözi. Rendelje meg LOFT függő sarokpolc szettünket még ma, és győződjön meg róla, hogy miért ezek a mi bestsellerünk!

6 096 Ft /2 ks
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
27241
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Alumínium
Felületkezelés
Fekete
Hosszúság
220 mm
Magasság
50 mm
Mélység
220 mm