• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Utazási ékszerdoboz PICCOLO / Krémszínű

PXPD151K

Bemutatjuk a krémszínű PICCOLO utazási ékszerdobozt - elegáns, praktikus és nélkülözhetetlen minden ékszerbarát számára. Ha egy olyan megoldást keresel, amellyel biztonságosan és stílusosan tárolhatod értékeidet utazás közben, akkor most megtaláltad.

Funkcionalitás és dizájn

A PICCOLO utazási ékszerdoboz tervezésénél a maximális funkcionalitásra és stílusra helyeztük a hangsúlyt. Kompakt méretei (6,2 x 3,1 x 3,7 cm) és könnyű súlya (35 g) biztosítják, hogy bármilyen kézitáskában vagy bőröndben elférjen anélkül, hogy túl sok helyet foglalna.

Miért érdemes ezt az ékszerdobozt választani:

1. Kiváló minőségű anyagok: A gyártás során csak a legjobb anyagokat használták fel, ami garantálja a termék hosszú élettartamát és tartósságát.

2. Elegáns megjelenés: a külső felületet stílusos ökobőr borítja, amely nemcsak környezetbarát, hanem nagyon kellemes tapintású is. A belső rekesz puha bársony anyaggal van bélelve, amely megvédi ékszereit a karcolásoktól és egyéb sérülésektől.

3.Biztonságos zárás: Az ékszerdoboz praktikus záródással van ellátva, amely biztosítja, hogy értékei mindig a helyén maradjanak.

4. Univerzális használat: Ideális gyűrűk, fülbevalók és kisebb ékszerek tárolására. Soha többé nem kell attól tartania, hogy elveszíti kedvenc darabját utazás közben.

Rendelje meg most, és egészítse ki utazási felszerelését ezzel a felbecsülhetetlen értékű ékszerdobozzal, amely biztosítja a nyugalmat és a stílusos megjelenést, amit ékszerei megérdemelnek.

1 996 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés ma 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 23., hétfő

Termék részletei
PXPD151K
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Krémszínű
Szélesség
65 mm
Magasság
47 mm
Mélység
39 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: 8145420

Márka: Emuca

Fürdőszobai fiókrendező CUBE - 8 doboz / Átlátszó

Fedezze fel az új Cube tartozékokat, amelyeket úgy terveztek, hogy optimalizálják a fiókok rendszerezését, és mindig szem előtt tartsák holmijukat. Ezek a kifejezetten a konyhában, a fürdőszobában vagy a gardróbban való használatra tervezett kosarak sokoldalúságot és praktikusságot kínálnak minden használatra. A Cube kosarak különböző méretekben kaphatók....
Ár 7 160 Ft/sada
Bővebben
Emuca
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 203167

Márka: Agoform

Evőeszköztartó CRISTALL csúszásmentes felület / Antracit

Evőeszközös fiókszervező csúszásmentes felülettel. 7 méretben kapható, és otthon is vágható vágókéssel. Válassza ki a méretet a fiók belső szélességének lemérésével, és ennek megfelelően válassza ki az evőeszköztartó kívánt méretét. Ezután egyszerűen vágja le, hogy pontosan illeszkedjen a fiókba. Az evőeszköztartó magassága 55 mm.
Ár 4 760 Ft
Bővebben
Agoform
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: CB15B

Márka: Paradox

KAPA kozmetikai szervező / Fehér

Módot keres arra, hogy szépségápolási termékeit rendszerezve, könnyen hozzáférhetően tartsa, és egyúttal egy csipetnyi eleganciát kölcsönözzön a belső térnek? A KAPA kozmetikai szervező univerzális fehér színben pontosan erre van szüksége! Miért érdemes befektetnie egy KAPA kozmetikai szervezőbe? Tökéletes rend: Búcsúzzon el a káosztól a fürdőszobában...
Ár 3 160 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní