• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

KAPA kozmetikai szervező / Fehér

CB15B

Módot keres arra, hogy szépségápolási termékeit rendszerezve, könnyen hozzáférhetően tartsa, és egyúttal egy csipetnyi eleganciát kölcsönözzön a belső térnek? A KAPA kozmetikai szervező univerzális fehér színben pontosan erre van szüksége!

Miért érdemes befektetnie egy KAPA kozmetikai szervezőbe?

Tökéletes rend:

Búcsúzzon el a káosztól a fürdőszobában vagy a hálószobában! A KAPA kozmetikai szervezővel minden kozmetikai terméked egy helyen lesz. Két fiók és öt különböző rekesz biztosítja, hogy minden terméknek megvan a helye. Nincs többé keresgélés a rúzs, a spirálok vagy a kedvenc krémje után - minden szépen el van rendezve.

Praktikus kialakítás:

A szervező teteje szegmensekre van osztva, ideális a leggyakrabban használt termékek számára. Legyen szó ecsetekről, rúzsokról, korrektorokról vagy szemceruzákról, mindennek meglesz a helye és könnyen elérhető lesz. A két fiók ideális a kisebb tárgyak vagy a ritkábban használt kozmetikumok számára.

Elegáns és sokoldalú megjelenés:

A KAPA kozmetikai szervező kiváló minőségű műanyagból készült, sokoldalú fehér színben, amely bármilyen enteriőrbe illik. Elegáns kialakítása nemcsak a rendben tartásban segít, hanem hozzájárul fürdőszobája vagy hálószobája esztétikus megjelenéséhez is.

Ideális ajándék:

Megfelelő ajándékon gondolkodik barátnőjének, nővérének vagy anyukájának? A KAPA kozmetikai szervező remek megoldás! Praktikus, elegáns és sokoldalú ajándék, amelyet minden nő értékelni fog.

A KAPA kozmetikai szervező legfontosabb jellemzői:

- Rendezett hely a kozmetikai termékek számára.

- Praktikus kialakítás 2 fiókkal és 5 különböző rekesszel.

- Szegmentált felső rész: Tartsa kéznél a leggyakrabban használt termékeit.

- Minőségi anyag: Tartós műanyagból készült, amely hosszú élettartamot garantál.

- Univerzális fehér szín: Tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe.

A KAPA / Fehér kozmetikai szervező a megfelelő megoldás minden nő számára, aki szeretné rendezetten és könnyen hozzáférhetően tartani szépségápolási termékeit. Fektessen a minőségbe, az eleganciába és a praktikumba - rendelje meg szervezőjét még ma, és élvezze a rendet és a stílust fürdőszobájában vagy hálószobájában!

3 160 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Termék részletei
CB15B
1000 Elemek

Adatlap

Anyag
Műanyag
Felületkezelés
Fehér
Szélesség
285 mm
Magasság
125 mm
Mélység
175 mm
A termék vásárlói ezt is megvették:

Cikkszám: F003053

Márka: Interex

Bútorláb MADRID / Fekete matt

Elegáns fém lábak 3 különböző magasságban 100, 120 és 150 mm. Kerek forma 13 mm-es magasságállítással Átmérő 30 mm
Ár 384 Ft
Bővebben
Interex
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 8145420

Márka: Emuca

Fürdőszobai fiókrendező CUBE - 8 doboz / Átlátszó

Fedezze fel az új Cube tartozékokat, amelyeket úgy terveztek, hogy optimalizálják a fiókok rendszerezését, és mindig szem előtt tartsák holmijukat. Ezek a kifejezetten a konyhában, a fürdőszobában vagy a gardróbban való használatra tervezett kosarak sokoldalúságot és praktikusságot kínálnak minden használatra. A Cube kosarak különböző méretekben kaphatók....
Ár 7 160 Ft/sada
Bővebben
Emuca
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: 203167

Márka: Agoform

Evőeszköztartó CRISTALL csúszásmentes felület / Antracit

Evőeszközös fiókszervező csúszásmentes felülettel. 7 méretben kapható, és otthon is vágható vágókéssel. Válassza ki a méretet a fiók belső szélességének lemérésével, és ennek megfelelően válassza ki az evőeszköztartó kívánt méretét. Ezután egyszerűen vágja le, hogy pontosan illeszkedjen a fiókba. Az evőeszköztartó magassága 55 mm.
Ár 4 760 Ft
Bővebben
Agoform
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: PXPD151K

Márka: Paradox

Utazási ékszerdoboz PICCOLO / Krémszínű

Bemutatjuk a krémszínű PICCOLO utazási ékszerdobozt - elegáns, praktikus és nélkülözhetetlen minden ékszerbarát számára. Ha egy olyan megoldást keresel, amellyel biztonságosan és stílusosan tárolhatod értékeidet utazás közben, akkor most megtaláltad. Funkcionalitás és dizájn A PICCOLO utazási ékszerdoboz tervezésénél a maximális funkcionalitásra és...
Ár 1 996 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní

Cikkszám: PXC165W01

Márka: Paradox

Dizájnos ékszerdoboz SWAN / Fehér

Fedezze fel a szépséget és a funkcionalitást egyben a SWAN Dizájnos ékszerdobozzal Tökéletes menedéket keres értékes ékszerei számára, amely egyben a belső tér stílusos kiegészítője is? A SWAN Dizájnos ékszerdoboz a megfelelő választás mindenkinek, aki értékeli az eleganciát és a praktikumot. Időtlen fehér kivitelezésével és kifinomult dizájnjával...
Ár 6 396 Ft
Bővebben
Paradox
Dodanie do 3-4 dní