• Banner

  • Banner

  • Banner

  • Új

Személyi mérleg bluetooth kapcsolattal 180kg INTEL / Fekete

00022525

Az egészség az első: Az INTEL 180 kg-os bluetooth személymérleg elegáns fekete színben - tökéletes eszköz mindazok számára, akiknek fontos az egészségük és a fittségük. Akár hivatásos sportoló vagy, akár csak most kezded el az utadat a jobb éned felé, ez a mérleg felbecsülhetetlen értékű társad lesz.

Egy mérés, amely túlmutat a hétköznapi mérlegelésen: ez az analitikus fürdőszobai mérleg többet ad Önnek, mint pusztán információt a testsúlyáról. Átfogó elemzést kínál, amely akár 8 különböző testparamétert is tartalmaz. A súlyon kívül megtudhatja a BMI-jét, a napi kalóriaszükségletét, az izom- és zsírtömeg mennyiségét, a hidratáltságát, a csonttömegét, sőt még a belső szervei zsírosságának mértékét is. Egyszerűen fogalmazva, ez az Ön otthoni diagnosztikai eszköze, amely segít Önnek jobban megérteni a testét.

Intelligens technológia az Ön keze ügyében. Csak töltse le az ingyenes "OKOK international" alkalmazást, és máris az összes adat az Ön keze ügyében van. Fejlődésének nyomon követése még soha nem volt ilyen egyszerű és intuitív.

Elegáns és robusztus. Minimalista dizájnja tökéletesen illeszkedik bármely modern fürdőszobába, és stílusos kiegészítőjévé teszi.

A nagy és könnyen leolvasható LCD kijelzőn nemcsak a súlyod, hanem a szobahőmérséklet és az akkumulátor töltöttségi állapota is látható. Még rossz fényviszonyok között sem kell kitalálnia, hogy mit mutat a mérleg.

Termékleírások:

- Szín: A mérleg színe: A mérleg színe: 1,5 mm: Fekete

- Megengedett mérési súly: 180 kg-ig

- Energiaellátás: 2 x AAA elem (tartozék)

- Méretek: 26 × 26 × 2,2 cm

- Súly: 0,900 kg (csomagolással együtt 1 050 kg)

Miért válassza ezt a mérleget? Ez a mérleg több, mint egy egyszerű mérőeszköz - az Ön partnere az egészségesebb élet felé vezető úton. Pontos és részletes adatokat szolgáltat, amelyek segítségével megalapozott döntéseket hozhat testével és egészségével kapcsolatban. Fejlett funkcióinak és elegáns kialakításának köszönhetően minden otthonba ideális.

Az INTEL 180kg bluetooth-os mérleg nemcsak egy praktikus eszköz, hanem egy felbecsülhetetlen értékű asszisztens is, amely motiválja és irányítja Önt a jobb egészség és életmód felé. Fektessen be magába még ma, és nézze meg, ahogy az élete jobbra fordul!

3 996 Ft
Adóval együtt
Mennyiség
Dodanie do 3-4 dní

Megrendelés holnap 10:00-ig és a rendelés kiszállításra kerül 2024. szeptember 24., kedd

Termék részletei
00022525
1000 Elemek

Adatlap

Felületkezelés
Fekete